RX 9060XT 16GB alınır mı?

Şimdi bir baktım da parçaları temin edeceğim satıcı Asus Prime modeli için 440 ABD Doları fiyat koymuş. Alınır gibi sizce?

370 falan diye biliyorum ben dolar olarak 440 fazla geldi.
Hocam 370 dolara türkiyede imkanı yok o kartı bulamassınız. Kur 40 TL oradan hesaplayın. Kartın MSRP fiyatı 350 dolar zaten bir de Türkiyede işin içine vergiler cart curt girince asla MSRP’ye o kadar yakın fiyata bulunmaz.

Hocam 370 dolara Türkiye'de imkanı yok o kartı bulamazsınız. Kur 40 TL oradan hesaplayın. Kartın MSRP fiyatı 350 dolar zaten bir de Türkiye'de işin içine vergiler cart curt girince asla MSRP'ye o kadar yakın fiyata bulunmaz.

Sen dolar dedin ya TR dışı diye düşündüm eBay baktım sonra ort 390 450 arasıymış zaten pahali denmez. 17600 ediyor güzel fiyat.

Almanya’dan gelecek tanıdığımız var aslında eBay’den falan ben bir ara baya bakmıştım MSRP’ye yakın fiyat olacak şekilde bulamamıştım ama.

Geçen cuma günü Vatan'da %20 indirim koduyla 15k fiyata alabilirdiniz.Belki yine öyle bir indirim yapılabilir.Takip etmekte fayda var.

Geçen cuma günü Vatan'da %20 indirim koduyla 15k fiyata alabilirdiniz.Belki yine öyle bir indirim yapılabilir.Takip etmekte fayda var.
Hocam parçaları internetten temin etmeyeceğim ama yine de tavsiye için sağolun. 😀

Merhabalar, sistemi ekran kartı ile birlikte aldım. Herkese yorumları için teşekkürler. 😀

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı