RX 9070 sistem yeterli performansı hissettirmiyor

YourLocalMemer

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar,iyi forumlar herkese.Benim AMD 9070 (XT değil) ekran kartım ve Intel i7 13700F işlemcim var. Valorant oynayan birisiyim ve sistemime göre yeterli FPS aldığımı düşünmüyorum. Ortalama 350-400 arası alıyorum oynayışta bir rahatsızlık vermiyor ama bundan daha fazla FPS almam lazım diye biliyorum. Darboğaz olmuş olabilir mi? Bilgisayardan çok anlayan birisi değilim yardım eden olursa çok teşekkürler.

Merhaba, iyi sosyaller herkese. Benim AMD 9070 (XT değil) ekran kartım ve Intel i7 13700F işlemcim var. Valorant oynayan birisiyim ve sistemime göre yeterli FPS aldığımı düşünmüyorum. Ortalama 350-400 arası alıyorum oynayışta bir rahatsızlık vermiyor ama bundan daha fazla FPS almam lazım diye biliyorum. Darboğaz olmuş olabilir mi? Bilgisayardan çok anlayan birisi değilim yardım eden olursa çok teşekkürler.

Değerler normal kral yeni güncelleme ile performanslar bayağı düştü Ryzen 7 5700X O.C ile 300FPS üstü göremiyorum.

Merhabalar,iyi forumlar herkese.Benim AMD 9070 (XT değil) ekran kartım ve Intel i7 13700F işlemcim var. Valorant oynayan birisiyim ve sistemime göre yeterli FPS aldığımı düşünmüyorum. Ortalama 350-400 arası alıyorum oynayışta bir rahatsızlık vermiyor ama bundan daha fazla FPS almam lazım diye biliyorum. Darboğaz olmuş olabilir mi? Bilgisayardan çok anlayan birisi değilim yardım eden olursa çok teşekkürler.
Gayet normal.

Hocam set-up iyi mi sence peki bir de onu sormak isterim beni uzun süre götürür mü ekran kartı veya işlemcide bir değişiklik yapmam iyi olur mu acaba tekrardan teşekkürler.

Yükseltmeye gerek yok 5 6 seneden fazla her oyunu oynarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı