Kasanın fotosunu atar mısın?ASUS PRIME evet, pardon.
ASUS PRIME ekran kartının modeli. Masanın üstünde tutuyorum.
Kasanın fotosunu atar mısın?ASUS PRIME evet, pardon.
Direkt açtım oynamaya başladım. Hiçbir ayar değişikliği olmadı, kasayı açtım. Ekran kartının ısısınıa bakmak için dokundum, bildiğiniz elim yandı.Ekstra ayarlarıyla falan oynadınız mı kartın. Bu kadar ısınması çok garip. Normalde 60-70 olması gerek.
Kullandığın program nedir ölçmek için? TechPowerUp Bu programla bakabilir misin? Oyundayken. Veya furmark da yapabilirsin tam emin olmak için.ASUS PRIME evet, pardon.
Budur.Kasanın fotosunu atar mısın?
MSI Afterburner'i kullaniyorum.Kullandığın program nedir ölçmek için? TechPowerUp Bu programla bakabilir misin? Oyundayken. Veya furmark da yapabilirsin tam emin olmak için.
Ne kadar watt kullanıyor anlık?Budur.
Kasa modeli peki? Kasadaki fan yerleşimlerin nasıl? Sıcaklık değerinin VRAM sıcaklığı olmadığına emin misin?
Yükteyken mi bu şekilde? Öyle ise normal.Şu an bir ayar yapmayı denedim GPU 55 60 VRAM 88 90 göruyor.
wat kullanımı 350 370 watNe kadar watt kullanıyor anlık?
Birde fan devirin kaç?
yükteyken bu şekildeYükteyken mi bu şekilde? Öyle ise normal.
Wat kullanımı 350 370 wat.
Yükteyken bu şekilde.
Normal değerler bunlar hocam. VRAM'ler ekran kartına göre daha çok ısınıyor ama VRAM sıcaklığı bir tık fazlaymış.
Normal değerler bunlar hocam. VRAM'ler ekran kartına göre daha çok ısınıyor ama VRAM sıcaklığı bir tık fazlaymış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.