Çözüldü RX 9070 XT Arma 3, DayZ, Witcher 3 gibi oyunlarda 20 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrexan0

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı yeni topladım, sadece CS 2'de 200 FPS civarlarında alıyorum. Arma 3, DayZ, Witcher 3 gibi oyunlar 20 FPS civarında geziniyor, oyun oynatmıyor. Ekran kartı Gigabyte.

BIOS'tan entegre grafik kartını iptal ettim, driverları kaldırıp tekrar kurdum fakat yine aynı problem. Performans değerleri şu şekilde, neyden kaynaklı olabilir?

1762606009742.png

Çözüm
Bilgisayarı yeni topladım, sadece CS 2'de 200 FPS civarlarında alıyorum. Arma 3, DayZ, Witcher 3 gibi oyunlar 20 FPS civarında geziniyor, oyun oynatmıyor. Ekran kartı Gigabyte.

BIOS'tan entegre grafik kartını iptal ettim, driverları kaldırıp tekrar kurdum fakat yine aynı problem. Performans değerleri şu şekilde, neden kaynaklı olabilir?

Eki Görüntüle 2600448

GPU 2 RX 9070 XT yazıyor.

1762606588804.png

Buradaki ayarlarda ekran kartları yeri gözüküyor mu? Eğer gözüküyorsa şunları yap.
Windows ayarlar sistem>ekran>grafikler bölümünde GPU 2'yi kullanmak istediğiniz işlemler için yüksek performans modunu seçin.

BIOS'tan entegre grafik kartını iptal ettim, driverları kaldırıp tekrar kurdum fakat yine aynı problem. Performans değerleri şu şekilde, neden kaynaklı olabilir?

Eki Görüntüle 2600448

GPU 2 RX 9070 XT yazıyor.

1762606588804.png

Buradaki ayarlarda ekran kartları yeri gözüküyor mu? Eğer gözüküyorsa şunları yap.
Windows ayarlar sistem>ekran>grafikler bölümünde GPU 2'yi kullanmak istediğiniz işlemler için yüksek performans modunu seçin.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı