Hayırlı olsun, en doğru 9070XT model tercihini yapmışsınız.Hocam ben çok cahilim ya. Şimdi size geçmiş olsun. Ben saphire nitro aldım. Tek tek tüm oyunlarda test edecek miyiz?
Daha yeni kasa ve psu almam lazim. Öneriniz var mi psu için? Tek pinli sanırım sahphire nitro.
Samsung bellek gelir mj acaba ?
Ekstra gelince ne testine sokayim ?
Bana Asus Aura Gold 1000W ya da 1200W modeli önerildi. Bütçe varsa değerlendirebilirsiniz.
Bellek işi tamamen şans, GPU-Z ile kontrol edin gelince. Umarım Samsung gelir.
Ekstra bir teste gerek yok ama kartın sınırlarını göreyim diyorsanız OCCt Power, Furmak, Superposition testlerine sokabilirsiniz.
Son zamanlarda Nvidia da çok sorun yaşıyor. Adamlar güncellemeyle kullanıcıların renklerini bozdular. Siyah ekran, flicker sorunları var. Kartların teknolojisi geliştikçe, pazar payı artıp da daha fazla kullanıcıya ulaştıkça sorunlar da artıyor. Önceden mesele sadece FPS'yken işler kolaydı ama şimdi yapay zekası, DLSS'si, Ray Tracing, Path Tracing'i, güç tüketimi dengesi falan derken artık işler sarpa sarmaya başladı ki çok normal. Son kullanıcıya ulaşan ürün sayınızın artması aynı zamanda test sistemi sayınızın da artması demek. Bu kadar özelliğin milyonlarca farklı konfigürasyonun olduğu test sahasında sorun çıkarmasından daha normal bir şey yok.Ya abi bunları görünce insan tırsıyor ya![]()
Son düzenleme: