RX 9070 XT Sapphire Pulse kronik sorunlu mu?

Bay Mavi Teke

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

9070XT sipariş ettim ama Sapphire Pulse modeli kronik coil whine sorunlu olduğu söylentisini işittim, böyle bir durum var mı gerçekten?
Eğer böyle bir durum varsa siparişi iptal / iade edeceğim.
( İlk PC'mi topluyorum sadece ekran kartı kaldı )

Vakit ayırıp ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Hemen aldım ama ileride fiyatlar düşer mi? Trump ek vergi getirecek vs diye korkup hemen aldım iptal edip seneye de alabilirim, ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
7000 serisinde Sapphire Pulse ve ASUS Dual sesinde şikayetler fazlaydı. 9070 serisi yeni çıktığı için yeterli bilgi yok. Genelde üst seviye kartların giriş seviye modellerinde cw şikayeti fazla oluyor. Böyle bir takıntınız varsa Nitro tercih edin. Cw ihtimali daha düşük ki olsa bile muhtemelen daha az ses yapacaktır.

Hemen hemen tüm yüksek seviye kartlarda PSU dan fazla güç çektiği için CW mevcut. Fakat kimisinde duyulmayacak kadar kimisinde ise dayanılmayacak kadar. CW AMD ye yada 9070XT ye has birşey değil benim 3080 de bile CW mevcut fakat dibine kadar girmedikçe duyulmuyor. Yani birazda şans işi.

Hemen hemen tüm yüksek seviye kartlarda PSU'dan fazla güç çektiği için cw mevcut. Fakat kimisinde duyulmayacak kadar kimisinde ise dayanılmayacak kadar. Cw AMD'ye ya da 9070XT'ye has bir şey değil benim 3080 de bile cw mevcut fakat dibine kadar girmedikçe duyulmuyor. Yani biraz da şans işi.

Aynen. MSI Gaming X 4070 Super ve ASUS Dual 4070 Super kullandım ikisinde de cw vardı. Aktif olarak Galax 4070 Ti Super kullanıyorum bunda da var. 200W ve üstü tüketen çoğu kartta bu durum var.

Merhaba,

9070XT sipariş ettim ama Sapphire Pulse modeli kronik coil whine sorunlu olduğu söylentisini işittim, böyle bir durum var mı gerçekten?
Eğer böyle bir durum varsa siparişi iptal / iade edeceğim.
( İlk PC'mi topluyorum sadece ekran kartı kaldı )

Vakit ayırıp ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Hemen aldım ama ileride fiyatlar düşer mi? Trump ek vergi getirecek vs diye korkup hemen aldım iptal edip seneye de alabilirim, ne önerirsiniz?
Hocam aldıysanız var mı herhangi bir sorunu.

Hocam aldıysanız var mı herhangi bir sorunu.
Aldım hocam, gayet memnunum. Başlarda biraz yaptı, sonra duymadım bir daha veya duyamadım çünkü 240mm DeepCool sıvı soğutma var ve acayip ses yapıyor. CW varsa bile sıvı soğutmanın sesi onu bastırıyor. Ama memnunum, henüz daha ciddi bir problem yaşamadım çok şükür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldım hocam, gayet memnunum. Başlarda biraz yaptı, sonra duymadım bir daha veya duyamadım çünkü 240mm DeepCool sıvı soğutma var ve acayip ses yapıyor. CW varsa bile sıvı soğutmanın sesi onu bastırıyor. Ama memnunum, henüz daha ciddi bir problem yaşamadım çok şükür.
Hocam bu ses fan kaynaklı mı geliyor yoksa ekran kartının içinden mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı