Ocak ayında hazır bir sistem alacağım. RX 9070 XT ve Ryzen 5 7600X düşünüyorum. RX 9070 XT'nin daha güçlü olduğunu biliyorum fakat RTX 5070'in yazılımsal ve teknolojik olarak daha iyi olması aklımı karıştırıyor. Almayı düşündüğüm sistem şu:
Ocak ayında hazır bir sistem alacağım. RX 9070 XT ve Ryzen 5 7600X düşünüyorum. RX 9070 XT'nin daha güçlü olduğunu biliyorum fakat RTX 5070'in yazılımsal ve teknolojik olarak daha iyi olması aklımı karıştırıyor. Almayı düşündüğüm sistem şu:
En düzgün görünenler bunlar. Segotep için ise kapsamlı bir test bulunmuyor. Hatta PCIe 5.1 modelinin iç tasarımı bile yok; yalnızca PCIe 5.0 modelinin içi mevcut. Ona bakarak yorum yapılacak olursa “idare eder” seviyesinde denebilir. İçerisinde büyük ihtimalle MOV da yok. Segotep’e üretici olarak hiç güvenmiyorum; üst seviye (top-tier) ürünlerinde bile sorunlar varr. Bu yüzden net bir değerlendirme yapmak zor.
Bitfenix'in içinde Bpab 750W var. Giriş seviye için yeterli denebilir. Bağımsız regulasyon var. Onunda testleri yok. Sadece iç kısmının fotoğrafı var.