Al geç niye bekliyorsun ki şahsen bende 2 ay önce aldım çok memnunum.9080xt diyorsunda 50k aşağısına çıkmayacak yeni zamlar ve yılbaşı da geliyor minimum dediğim 50k duruma göre 55k kadar çıkabilir tahminim. Üstelik Aradaki 20k parayı niye veriyorsun o kadar güçlü kartı ne yapacaksın kendimden biliyorum evet duygusu güzel ama şuan oynadığım oyunları gidip 9060xt dahi alsam 2kda yine sorun yaşamadan oynayabilirdim.Birde çıktı mı fiyatı sağlam şişirirler satıcılarımız 9500f çok güzel örnek tabi nvidia bekleyebilirsin 5070 super çıkacak onu istersen alabilirsin ama 9080xt beklemek bana göre mantıksız şuan çok karışık her şey epey uygulama çıktı bu aralar70XT mi alayim yani.
Yapay zekâdan ötürü çip krizi var, bellek (Ram) fiyatları zaten astronomik olarak arttı ve daha da artacak deniyor. Ekran kartları da bellek kullanıyor ve genel anlamda her yeni ekran kartında kullanılan bellek miktarı ve teknolojisi daha da artıyor. Bir de saçma bir şekilde TRT bandrolü muhabbetleri söz konusu. Doların ipinin ucunun kaçması da olası. Terazine bir kefeye bu 3 durumu koy, ağır basıyorsa al basmıyorsa alma.70XT mi alayim yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.