RX Vega 56 vs RTX 2060

Hangi modeller arasında kaldınız?
Vega 56 ve 2060 modelleri arasında kaldım. Arada gerçekten güzel performans artışı varsa, aradaki farkı verebilirim. 600-700 TL civarında bir fark var arada. Daha da fazla olabilir, bilmiyorum.

Vega 56 ve 2060 modelleri arasında kaldım. Arada gerçekten güzel performans artışı varsa, aradaki farkı verebilirim. 600-700 TL civarında bir fark var arada. Daha da fazla olabilir, bilmiyorum.
O kartlar arasında kararsız kaldığınızı biliyorum o kartların marka modellerini merak etmiştim.

O kartlar arasında kararsız kaldığınızı biliyorum o kartların marka modellerini merak etmiştim.
Ha kusura bakmayın hocam. Gigabyte Vega 56 modeli 1800 TL civarlarında satılıyor. 2060 konusunda model seçemedim.

Ha kusura bakmayın hocam. Gigabyte Vega 56 modeli 1800 TL civarlarında satılıyor. 2060 konusunda model seçemedim.
Nanokatalog'dakini kastediyorsanız evet fiyatı gerçekten çok uygun ancak o marka modelde kronik sorun olduğunu söyleyen kişiler vardı ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Sanırım en iyisi KDV indirimi gibi bir şey beklemek Hepsiburada yakın zamanda yapmıştı belki Vatan yapar yakın zamanda.

Nanokatalog'dakini kastediyorsanız evet fiyatı gerçekten çok uygun ancak o marka modelde kronik sorun olduğunu söyleyen kişiler vardı ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Onu ben de duydum fakat doğruluğunu ben de bilmiyorum.

Olayı tam anlatamadım herhalde.Vega 56 daha güçlüdür ama aşırı ısı, fazla güç tüketimi ve 3 yıl sonra driversiz kalıp yavaş yavaş desteklenmeyen oyunları izleme riski de var. Bunu bilerek alınız.

İşte tam da bu yüzden karar veremedim.

Açıkçası Driver desteklemeyeceklerini sanmıyorum illa desteklerler. O tarz bir durumu her iki firmanın yapacağını sanmıyorum. Şahsen model sıkıntısız olsa Vega 56 seçerdim.

Bütçem 5500 TL. Bu bütçeye R5 3600 + Vega 56 alabiliyorum. Ama iş R5 3600 + 2060'a geldiğinde fiyat 6000'ın üstüne çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…