RX470 ve RX480 DVI VGA dönüştürücü destekler mi?

Dediğim gibi sorunsuz görüntü alabilirsiniz. Fakat daha akıcı deneyim için HDMI veya DVI destekli monitör almanız tavsiyemdir.
Bununla kisa sure idare edip monitor alcam saten hangi cikis daha iyi daha performansli efendim onuda soyleyinde not alayimda ona gore monitor alayim

Bununla kisa sure idare edip monitor alcam saten hangi cikis daha iyi daha performansli efendim onuda soyleyinde not alayimda ona gore monitor alayim
Her iki girişte aynıdır. Sadece HDMI girişiyle monitörünüzde hoparlör var ise ses alabilirsiniz.

Her iki girişte aynıdır. Sadece HDMI girişiyle monitörünüzde hoparlör var ise ses alabilirsiniz.
Tmm hocam saol not aldin butcemi ayarladigim zaman yine msj atar buraya iyi monitor sorarim bu islerden anlamiyorum ama oyunlarla aram var ama boyle sistem vb isi zayifim

Tmm hocam saol not aldin butcemi ayarladigim zaman yine msj atar buraya iyi monitor sorarim bu islerden anlamiyorum ama oyunlarla aram var ama boyle sistem vb isi zayifim
Biz buralardayız. İyi sosyaller.

RX470 ile performansı hemen hemen aynıdır. 3-5 fps daha fazla performans gösterir. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…