RX480 için 24 inç üzeri 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
7000-9000

HyportHeymia

Megapat
Daha fazla  
MSI RX480 ekran kartlı masaüstü bir bilgisayarım var. Buna ek olarak M2 işlemcili MacBook kullanıyorum. Masaüstünden daha çok oyun oynuyorum ama yazılım işleri için ek 1 monitör alıp çift ekrana geçmeyi istiyorum. 24 inç üzeri 2K monitörler tercihim. Monitörün dikey pozisyona gelmesi ve Type-C girişli olması işime fazlasıyla yarayacaktır. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

MSI RX480 ekran kartlı masaüstü bir bilgisayarım var. Buna ek olarak M2 işlemcili MacBook kullanıyorum. Masaüstünden daha çok oyun oynuyorum ama yazılım işleri için ek 1 monitör alıp çift ekrana geçmeyi istiyorum. 24 inç üzeri 2K monitörler tercihim. Monitörün dikey pozisyona gelmesi ve Type-C girişli olması işime fazlasıyla yarayacaktır. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Hocam dedikleriniz bu monitörde var mı tam bilmiyorum bakmanızda fayda var fiyatı rakiplerine göre uygun.

Yanlış modeli demişim bu modelde pivot bile yok.

Bu fiyat aralığı için istediğiniz özellikler biraz falza gibi... Hadi dikey pozisyonu monitör tutucu alıp çözersiniz ama type c yi bilemiyorum...

Piyasaya çok hakim değilim. Type-C girişi sadece MacBook bağlarken işime yarayacak. Type-C hub + HDMI kablo ile uğraşmak istemediğim için Type-C girişine ihtiyacım vardı ama çok önemli değil. Monitörü hemen almayacağım. Ay sonunda 11-14 civarına çıkabilirim. Buna göre de tavsiye alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı