RX500 serisinden memnun musunuz?

Arkadaşlar elinde RX500 serisinden ekran kartı olanlara soruyorum.
RX500 serisinden ekran kartı olup da aşırı ısınma ya da oyun oynarken bir anda ekranın gitmesi ve ekran kartı fanlarının Full hızda dönmesi gibi sıkıntılar yaşadınız mı?
WattMan hatası almayanımız var mı aramızda?
İlk satın aldığınızda ne düşünüyordunuz şu an ne düşünüyorsunuz?
Çok merak ediyorum.
Ben keşke stok bitseydi de NVIDIA alsaydım diyorum.

O zamanlar bilgisayardan anlamadığım için RX 590 8 GB modelini almıştım. Kart sürekli hata veriyor ve oyundan atıyordu, sattım kurtuldum. Onun yerine araştırarak 1650 Super aldım, oh dedim dünya varmış. Artık oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum.

Bende de RX590 modeli var bende satmak istiyorum ancak elimde kutusu mevcut değil ve garantisi bitti.
Kaç TL'ye satmıştınız?
Bir de aynı sorunları bende yaşıyorum keşke sizin kadar şanslı olsam.

Bende de RX590 modeli var bende satmak istiyorum ancak elimde kutusu mevcut değil ve garantisi bitti.
Kaç TL'ye satmıştınız?
Bir de aynı sorunları bende yaşıyorum keşke sizin kadar şanslı olsam.

Kartı aldığımdan birkaç yüz lira ucuza vermiştim. 1500 1600 lira civarına satmıştım. 1900 liraya da bu kartı aldım.
Karta ayar falanda yapıyorlar onları hiç denedin mi?

Hocam konuya mesaj yazarken tekrar bilgisayar dondu ve kapandı kafayı yemek üzereyim.
1500 1600 lira civarına satmıştım. 1900 liraya da bu kartı aldım.
Karta ayar falanda yapıyorlar onları hiç denedin mi?

Hocam şu anda ekran kartları çok pahalı.
2. el fiyatı saçma bir şekilde 5000 TL civarı.
İnternettede 1650 Super bulamadım stoklar yok.

Hocam konuya mesaj yazarken tekrar bilgisayar dondu ve kapandı kafayı yemek üzereyim.

Geçmiş olsun arkadaşım, o kart adamı sinir hastası eder. Karta Afterburner üzerinden ayarlamalar yaparak sıcaklığını düşürebilirsin belki.

Hocam şu anda ekran kartları çok pahalı.
2. el fiyatı saçma bir şekilde 5000 TL civarı.
İnternettede 1650 Super bulamadım stoklar yok.

O ayrı bir mesele zaten bu fiyatlar aşırı yüksek. 2 sene önce aynı kart 1400 liraya satılıyordu.

XFX RX 590 ekran kartını aldığım güne lanet ediyorum. Öncesinde RX 560 kullanıp da memnun kalınca RX 590 modelini tercih etmiştim. Alırken heyecanlıydım tabi FPS testlerini görünce. Ama sonuç olarak siyah ekran ve WattMan hataları ile boğuştum. Bir sürü sürücü değişikliği ve undervolt ayarları sayesinde şimdilik bu hataları almıyorum. Tek bir hata alırsam kartı hemen satmayı düşünüyorum.

Asus Rog rx580 kullanıyorum, yaklaşık 2 sene olacak ve daha herhangi bir oyunda 70 dereceye bile çıktığını görmedim. Hala en ağır oyunları bile 1080p de yüksek ayar çok rahat oynatabiliyor. Ben çok memnunum parasının hakkını bu kadar veren çok az elektronik eşyam oldu. Şuanda Windows 11 kullanıyorum herhangi bir şekilde yazılımsal sorunu da yok bende. Bu sorun var diyen arkadaşlar şanssız galiba 🤷🏻‍♂️

ASUS ROG RX580 kullanıyorum, yaklaşık 2 sene olacak ve daha herhangi bir oyunda 70 dereceye bile çıktığını görmedim. Hala en ağır oyunları bile 1080p de yüksek ayar çok rahat oynatabiliyor. Ben çok memnunum parasının hakkını bu kadar veren çok az elektronik eşyam oldu. Şu anda Windows 11 kullanıyorum herhangi bir şekilde yazılımsal sorunu da yok bende. Bu sorun var diyen arkadaşlar şanssız galiba 🤷🏻‍♂️

ASUS ROG serisi kaliteli ve soğutması iyi diye biliyorum. Benim kullandığım model MSI Armor idi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı