Best of the spaydi
Picopat
net PSU dimi kral zaten sipariş ettim yarın elimde olacak yarın bu konunun altına yazarım kesin olup olmadığınıAynı sorunu benzer sistemde daha 2 gün önce çözdüm de o yüzden.
net PSU dimi kral zaten sipariş ettim yarın elimde olacak yarın bu konunun altına yazarım kesin olup olmadığınıAynı sorunu benzer sistemde daha 2 gün önce çözdüm de o yüzden.
net PSU dimi kral zaten sipariş ettim yarın elimde olacak yarın bu konunun altına yazarım kesin olup olmadığını![]()
kral PSU değiştiğimde yine aynı sorun olursa konuya yazanlardan bilgi alış verisi almak için açtımE o zaman zaten sorun belli... Konu açmanın pek bir mânâsı yoktu...
E o zaman zaten sorun belli... Konu açmanın pek bir mânâsı yoktu...
bi kaç araştırma yaptım, evin topraklaması filanda önemli dendi ama bilmiyorumÖnceki sistemde aynı sorunu yaşadıysan sorun PSU tabi.
zaten o yüzden buraya yazdım farkli bilgiler almak için.bi kaç araştırma yaptım, evin topraklaması filanda önemli dendi ama bilmiyorum
bi kaç araştırma yaptım, evin topraklaması filanda önemli dendi ama bilmiyorum
zaten o yüzden buraya yazdım farkli bilgiler almak için.
teşekkürler, yarın akşam size bilgiyi vereceğim sorunun çözüme kavuşup kavuşmadığı ile ilgiliArkadaş kesin olarak emin olmak istemiş olabilir. Başkalarının fikrini almak bazen yararlıdır.
teşekkür ederim yardımların içinStatik elektriğin bunu yapabileceğini sanmıyorum.
Statik elektriğin bunu yapabileceğini sanmıyorum.
Tekrar aynı sorun var PSU değiştim yine resetliyorArkadaş kesin olarak emin olmak istemiş olabilir. Başkalarının fikrini almak bazen yararlıdır.
Donma falan oluyor mu kapanmadan önce? Veyahut abuk sabuk bir ses geliyor mu? Ben hala daha wattman olabileceğine ihtimal veriyorum.Tekrar aynı sorun var PSU değiştim yine resetliyor![]()
kral kapanmaya yakınken bi yavaşlıyor bazen ama ya da direk resetliyor kendini.Donma falan oluyor mu kapanmadan önce? Veyahut abuk sabuk bir ses geliyor mu? Ben hala daha wattman olabileceğine ihtimal veriyorum.
Bir kereye mahsus olabilir mi, çünkü power testi olsun oyun testi olsun şuan gayet temiz ( işlemcinin hızını 3.4 e düşürdüm kapanınca tekrar)Donma falan oluyor mu kapanmadan önce? Veyahut abuk sabuk bir ses geliyor mu? Ben hala daha wattman olabileceğine ihtimal veriyorum.