Merhaba arkadaşlar, bilgisayarImda, mad Max, Battlefield 1 gibi oyunlarI yüksek ayarda 40-50 FPS aralIğInda rahatça ve gayet akIcI şekilde oynuyorum ve hiç donma kasma takIlma, drop gibi şeyler olmuyor. Ve bilgisayar kendini hiç kapatmIyor. Fakat ne zaman ki sleeping dogs oynamaya başlasam ya 5 dk içinde ya da biraz oynadIktan sonra 10-15 dk gibi süreler içinde PC donuyor cIzIrtI sesi gelip PC kendini kapatIyor. Mavi ekran değil daha çok karIncalanma oluyor ve ne hikmetse sadece bu oyunda PC kendini kapatIp yeniden başlatIyor. İşlemcinin termal macununu yeni değiştirdim. Ekran kartInI da 2.el çok temiz şekilde kutu fatura ve garanti kapsamInda aldIm. Adam 1 buçuk yIldIr kullanIyormuş. O yüzden termal macununu yenilemeye gerek yok zaten bu kartlar pek kolay kolay IsInmaz gerek duymaz demişti. Yani arkadaşlar bu PC'nin kendini sadece, sleeping dogs oynarken kapatmasI bir tesadüf müdür? Yoksa gerçekten sadece bu oyunda mI bir sIkIntI var? Ya da bilgisayarIm aşIrI IsInmadan mI kendini kapatIyor? MSI Afterburner ile oyun içinde değerlere bakIyorum. CPU %100 veya ona yakIn kullanIrken, GPU %90 veya 100 arasI kullanIyor fakat ekran kartInIn sIcaklIğI 50 küsur derece de görüyorum. Sizce bu kapatma olayI neden sebep olabilir? YardImcI olursanIz sevinirim.
OCCT, bilgisayarınızdaki birçok bileşeni sınırlarına kadar zorlamaya yarayan bir yazılımdır. Çoğu oyun ve uygulamanın bindiremeyeceği yükü sisteme bindirebilir.
OCCT, bilgisayarınızdaki birçok bileşeni sınırlarına kadar zorlamaya yarayan bir yazılımdır. Çoğu oyun ve uygulamanın bindiremeyeceği yükü sisteme bindirebilir.