ayberkmly Femtopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #1 RX5500M 4 GB vs RTX 3050 4 GB. RX olan MSI. RTX olan HP Pavilion.
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #2 Konuyu şu şekilde açacağınıza kafanızdaki iki laptopun linkini atsanız sanki daha anlamlı olurdu sanki.
Konuyu şu şekilde açacağınıza kafanızdaki iki laptopun linkini atsanız sanki daha anlamlı olurdu sanki.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.852 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #3 RTX 3050 4 GB.
ayberkmly Femtopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #4 Maximum dedi: Konuyu şu şekilde açacağınıza kafanızdaki iki laptopun linkini atsanız sanki daha anlamlı olurdu sanki. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr ayberkmly dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Maximum dedi: Konuyu şu şekilde açacağınıza kafanızdaki iki laptopun linkini atsanız sanki daha anlamlı olurdu sanki. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Maximum dedi: Konuyu şu şekilde açacağınıza kafanızdaki iki laptopun linkini atsanız sanki daha anlamlı olurdu sanki. Genişletmek için tıkla... İkisinin de özellikleri aynı sadece ekran kartları farklı diye atmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2022
Maximum dedi: Konuyu şu şekilde açacağınıza kafanızdaki iki laptopun linkini atsanız sanki daha anlamlı olurdu sanki. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr ayberkmly dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Maximum dedi: Konuyu şu şekilde açacağınıza kafanızdaki iki laptopun linkini atsanız sanki daha anlamlı olurdu sanki. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Maximum dedi: Konuyu şu şekilde açacağınıza kafanızdaki iki laptopun linkini atsanız sanki daha anlamlı olurdu sanki. Genişletmek için tıkla... İkisinin de özellikleri aynı sadece ekran kartları farklı diye atmadım.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.852 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #5 ayberkmly dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr İkisinin de özellikleri aynı sadece ekran kartları farklı diye atmadım. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM az yeni oyunlar için. Aldıktan sonra RAM'i yükselmeniz gerekebilir.
ayberkmly dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr İkisinin de özellikleri aynı sadece ekran kartları farklı diye atmadım. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM az yeni oyunlar için. Aldıktan sonra RAM'i yükselmeniz gerekebilir.
ayberkmly Femtopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #6 Yuvarlanan Pepega dedi: 8 GB RAM az yeni oyunlar için. Aldıktan sonra RAM'i yükselmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Beni idare eder biraz ama yükselteceğim zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2022
Yuvarlanan Pepega dedi: 8 GB RAM az yeni oyunlar için. Aldıktan sonra RAM'i yükselmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Beni idare eder biraz ama yükselteceğim zaten.