Arkadaşlar videodaki gibi yerdeki texturelar titriyor ve oynarken çok rahatsız ediyor, oynayamıyorum resmen. NVIDIA (940m) ekran kartlı laptopuma da yükledim, onda da azıcık oluyor fakat diğer sistemdeki kadar rahatsız edecek derecede değil.
Ekran kartım 5600XT.
Dediğim gibi hocam biraz araştırmayla internetten Radeon ayarlarını detaylı öğrenmek, hoşunuza gidecek şekilde ayarlama yapabilmeyi öğrenmek faydalı olacaktır. GTA SA iki kart arasında kıyaslama yapılabilecek bir oyun değil zira.
Dediğim gibi hocam biraz araştırmayla internetten Radeon ayarlarını detaylı öğrenmek, hoşunuza gidecek şekilde ayarlama yapabilmeyi öğrenmek faydalı olacaktır. GTA SA iki kart arasında kıyaslama yapılabilecek bir oyun değil zira.
Ben bu FPS arttırma ayarlarını öğrenene kadar neredeyse 1 haftam geçti hep deneme yanılma seçeneğiyle yaptım hepsini 😁 Bende FPS arttı sizde de artmasını istiyorum arkadaşlarım. Yaptıklarımı uygulayın ama ekran kartı ayarları sadece AMD içindir 😎 1-Ekran kartımızı güncellemek en çok performansı...