RX570 4 GB (rvn) coin mining değerleri normal mi?

1660S için bunu yapmanıza gerek yok, 4GB kartlar linux tabanlı işletim sistemlerinde bir satır miner kodu ile hala kazım yapabiliyor bu nedenle eğer 4gb kartınızla ETH mining yapmak istiyorsanız hiveos kullanmak zorundasınız. Başka bir artısı da elektrik kesintilerinde hiçbir şey yapmanıza gerek kalmıyor sistem kendisi açılıp mining yapmaya başlıyor. Başka bir artısı yok.
Tamamdır hocam, sık sık bu işletim sistemi kullananların videolarına falan denk geliyordum ondan sordum. Kart 1 tane olunca zaten ayarları kendimiz yapıyoruz, gerek yok kullanmaya o zaman. Teşekkür ederim.
 
RX 580 4G ben de aynı değerleri alıyorum BIOS modlu, ekran kartı bilgi işlem e ayarlı rvn kazıyorum. Anlayamadım ben de 20'lerde dolaşsa yeter aslında.
Normal değil, core clock'u 1200 civarına çekip mem clock'u 1800e indirin. Ayrıca eğer hiveos kurarsanız ETH kazıp 2 kata yakın daha fazla para kazanabilirsiniz. Eğer bilgisayarı kullanmayacaksanız hiveos kurup ETH kazın.
ETH çekebilmek için çok uzun süre gerek rvn kazırsa günlük 15-16 TL kazancı olabilir. Hiveos la kurup uğraşmak zorunda kalmayabilir hocam. Tabi siz daha iyi bilirsiniz benden bu işleri belki ben hiveos kursam daha yüksek mh/s alabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı