RX570 8 GB oyun performansı düşük

F olsa çok bir şey değişmiyor kanka F grafik kartını olmadığı gösteriyor sen hala F F diyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
10100F olsaydı kabul edilebilir miydi? Dostum sen buraya yanlış bilgi dağıtmaya gelmişsin. F ibaresi CPU'da dahili grafik birimi olmadığını gösterir sadece. Normalinden hiçbir farkı yok.

Demek ki arkadaşın dahili grafik birimi açık YouTube'dan bir video gösterilerek düzeltilebilir. Ayrıca fark gayet de var muhtemelen işlemcinin grafik birimini kullanıyor ve düşük FPS alıyor.

Demek ki arkadaşın dahili grafik birimi açık YouTube'dan bir video gösterilerek düzeltilebilir. Ayrıca fark gayet de var muhtemelen işlemcinin grafik birimini kullanıyor ve düşük FPS alıyor.

Soruyorum az önce neyi vurguladık bu kartta işlemcinin grafik birimin olmadığı o zaman nasıl kullansın işlemcinin grafik birimini?

Soruyorum az önce neyi vurguladık bu kartta işlemcinin grafik birimin olmadığı o zaman nasıl kullansın işlemcinin grafik birimini?
Hani arkadaş düz 10100 kullandığı için işlemcide grafik birimi bulunuyor ya?

Bende aynı durumdayım.

Hocam RAM’ler 8+8 çift kanal mı? XMP açık mı? Arkada işlemciyi kullanan çok uygulama var mı? Oyunun kurulu olduğu disk sağlam mı mesela? Eğer diskte sorun varsa veya aşırı işlem halindeyse takılmalar yapması muhtemel.

Ayrıca işlemcinin dahili grafik birimini kapatmasına gerek yok çünkü APU sistem RAM’lerden destek aldığı için kapatılması gerek, Intel’de bu durum söz konusu değil. Nolur bu konuyu takibi bırak bildiğin hiçbir şey yok.

Yanlış ibare ettim ancak zaten kullansa bile o kadar FPS'lere çıkamaz.

Sorun değil, sorun yaşayan kişi büyük ihtimal MSAA görüntü kalitesi gibi ekran kartı gerektiren uygulamaları yüksekte tutuyor ya da dediğin gibi yazılımsal sorun var. Sormak lazım.

Zerre alakası yok hala ezber bilgilerle burdasın. Videolarda maksimum ayarlarda bile 200 üzeri FPS alınıyor hala MSAA diyorsun. 750TI mi bu kart? Bu oyunu en yüksekte bile arkadaşın sorun yaşamayacağı kadar iyi oynatır sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…