RX570 8 GB oyun performansı düşük

Radeon Software uygulamasından oyun moduna getirin ve oyun içi grafikleri en düşüğe çekin. Çözünürlüğü 1600x900 veya 1280x960 yapın. Fps artacaktır.

Valorant'ı 1920x1080 modunda en düşük ayarlarda oynuyorum en düşük ayarları daha çok sevdiğimden dolayı oynuyorum. Onun dışında Valorant oynarken çoğunlukla arka plandaki uygulamaları kapatıyorum.
Discord, TranslucentTB, FDM açık başka bir şey açık olmuyor bazen de Chrome üzerinden çeviri açık oluyor o kadar. RAM'lar 8x8 2667 MHz'de gözüküyor şu anda. Disk sağlam SSD.
@BigSmoke @613366 @Lew1

@MotoruCalinanGaspçı

AMD Software üzerinde performans modundayım.
23.9.2 sürümünü kullanıyorum. 24.3.1 yükseltmesi yapmadım.
Şaşırtıcı bir şekilde AMD üzerinde ortalama FPS 335 gösteriyor.

Bu arada Cyberpunk 2077, Watch Dogs serisi, GTA 5, Control ve daha fazla hikaye oyunu oynadım hiç üzmedi.

Monitörünüz kaç Hz ise oyun içi FPS değerinizi ona göre sabitleyin, dikey eşitleme/Vsync açın, sorunlarınız çözülmez ise tekrardan yardımcı oluruz.

Hocam en düşük ayarlarda oynuyorsanız da bu sefer darboğaza düşme ihtimalinden ötürü kartınızı tam performansta kullanamayabilirsiniz. O kart en yüksekte bile bu oyun için 200 FPS verebiliyor ve buna rağmen işlemci %50 civarında kullanılıyor.

En düşüğe almanız durumunda işlemci kullanımı artar ekran kartı kullanımınız azalır. FPS de buna bağlı olarak da düşüyor olabilir. Başka çözüm yolları denemeden önce en yüksekte denemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca AMD uygulamasından performansa değil, özel moda geçip ayarların tümünü kapatmanızı, seçeneklerde varsa “uygulama karar versin” seçeneğini seçmenizi öneririm.

Deneyeceğim hemen hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…