Umutlu Umutsuz Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar selam. 10 dakika FurMark testi yaptım ve sonuç böyle. (Ekran kartım RX570) Isınma bana çok fazla geldi ortalama değerler nasıl olmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2021
Arkadaşlar selam. 10 dakika FurMark testi yaptım ve sonuç böyle. (Ekran kartım RX570) Isınma bana çok fazla geldi ortalama değerler nasıl olmalı?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 10 Ekim 2021 #2 Hangi model ve kaç fanlı kartı kullanıyorsunuz. PowerColor Red Dragon RX 570'e sahibim, ben de de ısı değerleri aynı. Normal gibi.
Hangi model ve kaç fanlı kartı kullanıyorsunuz. PowerColor Red Dragon RX 570'e sahibim, ben de de ısı değerleri aynı. Normal gibi.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #3 Silinen üye dedi: Hangi model ve kaç fanlı kartı kullanıyorsunuz. PowerColor Red Dragon RX 570'e sahibim, ben de de ısı değerleri aynı. Normal gibi. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar yüksek. 80 üstü görmemeli. Umutlu Umutsuz dedi: Arkadaşlar selam. 10 dakika FurMark testi yaptım ve sonuç böyle. (Ekran kartım RX570) Isınma bana çok fazla geldi ortalama değerler nasıl olmalı? Eki Görüntüle 1185735 Genişletmek için tıkla... Hangi model?
Silinen üye dedi: Hangi model ve kaç fanlı kartı kullanıyorsunuz. PowerColor Red Dragon RX 570'e sahibim, ben de de ısı değerleri aynı. Normal gibi. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar yüksek. 80 üstü görmemeli. Umutlu Umutsuz dedi: Arkadaşlar selam. 10 dakika FurMark testi yaptım ve sonuç böyle. (Ekran kartım RX570) Isınma bana çok fazla geldi ortalama değerler nasıl olmalı? Eki Görüntüle 1185735 Genişletmek için tıkla... Hangi model?
Umutlu Umutsuz Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #4 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sıcaklıklar yüksek. 80 üstü görmemeli. Hangi model? Genişletmek için tıkla... Asus rx570 4gb kullanıyorum. Kasamda pek hava alacak yer yok. Ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Yan kısmı cam ve hava girişi yok. Sadece üst ve ön kısımdan hava girişi alabiliyor Son düzenleme: 10 Ekim 2021
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sıcaklıklar yüksek. 80 üstü görmemeli. Hangi model? Genişletmek için tıkla... Asus rx570 4gb kullanıyorum. Kasamda pek hava alacak yer yok. Ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Yan kısmı cam ve hava girişi yok. Sadece üst ve ön kısımdan hava girişi alabiliyor
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 10 Ekim 2021 #5 @Umutlu Umutsuz , ondan da kaynaklıdır, elbette hava akışı iyi bir kasa ortalama 10 derece fark yapar.
@Umutlu Umutsuz , ondan da kaynaklıdır, elbette hava akışı iyi bir kasa ortalama 10 derece fark yapar.