Merhaba, son zamanlarda Valorant denen oyunla başım belada, oyuna girince düşük FPS ve küçük donmalarla karşı karşıya kalıyorum, ve ayrıca masaüstünde mouse 0.1 saniyelik donmalarla ilerliyor, driver güncel. Bütün driverlar güncel ve formatı yeni attım, ısınma sorunu yok PC'nin, yardımcı olursanız sevinirim.
Ama eskiden çok rahat bir şekilde FX6350 ve GTX750 Ti 4 GB ile 180 FPS civarı alıyordum, daha sonradan oyundan atmalar oldu format attım düzelmedi RX570'e geçtim o da olmadı. Bu sistemin rahatlıkla oynatması gerektiği düşüncesindeyim(SSD sıfır) oyunun optimizasyon sorunları diyebilir miyiz?
Hocam oyun işlemci tabanlı desek daha doğru, ben GT 1030'dan RX570'e geçtim ve iki kart arasında normal oyunlarda olan 3-4 kartlık ciddi bir FPS artışı bu oyunda olmadı zira bu oyunda performansı belirleyen unsur işlemciniz.
Eskiden oyunu rahat oynuyordunuz çünkü eskiden hem oyunun hem de işletim sisteminin sistem tüketimi şimdikine oranla daha azdı.
Ama eskiden çok rahat bir şekilde FX6350 ve GTX750 Ti 4 GB ile 180 FPS civarı alıyordum, daha sonradan oyundan atmalar oldu format attım düzelmedi RX570'e geçtim o da olmadı. Bu sistemin rahatlıkla oynatması gerektiği düşüncesindeyim(SSD sıfır) oyunun optimizasyon sorunları diyebilir miyiz?