RX570 karelenme sorunu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce Vatan Bilgisayar'dan MSI Armor RX570 aldım. Kartı takmadan önce bilgisayarı sıfırlayıp tüm sürücüleri en son sürüm olacak şekilde kurdum. Sistem ister boşta olsun isterse de oyun oynatırken tüm ekrana önce kutucuklar geliyor daha sonra eski televizyonlarda olduğu gibi tüm ekran karıncalanıyor ve sistem kitleniyor. FurMark programında GPU stress test yaptım ama bu sırada hiçbir sorun olmuyor yani kafasına göre canı ne zaman isterse yapıyor bunu. Konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Örnek birkaç fotoğraf ekliyorum bunları ben çekmedim ama aynısını yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz detaylı anlatabilme şansın var mı acaba gidişat hakkında? Garanti kapsamı dışında nasıl değişim yaptılar peki?
Özür dilerim dalgınlıkla garanti kapsamı dışında yazmışım. Garanti kapsamında kartın değişimi yapıldı. Kartı vatan bilgisayardan almıştım. Önce vatan bilgisayara götürdüm fakat oradaki arkadaşlar daha hızlı dönüş alabilmem için direkt MSI servisine yönlendirdiler. Servispoint'e görüntülerle birlikte sorunu anlattım. 1 hafta içinde dönüş yapıldı. Yaptıkları testlerde sorunu kendilerinin de gördüklerini söylediler ve değişim yaptılar.

Önemli değil insanlık hali, size bir sorum olacak hocam. Ben kendi sorunum forumda teknik servis olarak konusunu açmıştım fakat pek bir cevap alamadım sorularıma. Bende ASUS Dual RX 580 4G bir ekran kartı var ve garantisi devam etmekte. Ekran kartımda şu an VRAM artifact sorunu var internette görseller kısmına aratırsanız görürsünüz sorunu hemen hemen sizinki ile aynı. Sadede gelecek olursak sizce garanti kapsamı altına alırlar mı ve sorunu çözerler mi? TR ve yabancı forumlarda en az 10 tane ayrı konu başlığında inceledim bu sorunu. %90'ı alır diyor bir de sizin fikrinizi almak istiyorum. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…