W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.441 Makaleler 1 5 Mart 2020 #1 Oyuna giriyor ama aniden görüntü donuyor ve oyundan atıyor. Hatayı GTA5 ve R6'da yaşadım. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2020
Oyuna giriyor ama aniden görüntü donuyor ve oyundan atıyor. Hatayı GTA5 ve R6'da yaşadım. Sebebi ne olabilir?
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 5 Mart 2020 #2 Wallywestrt dedi: Oyuna giriyor ama aniden görüntü donuyor ve oyundan atıyor. Hatayı GTA5 ve R6'da yaşadım. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Belleklerden kaynaklı olabilir. MemTest ile belleklerinizi(RAM) test ediniz.
Wallywestrt dedi: Oyuna giriyor ama aniden görüntü donuyor ve oyundan atıyor. Hatayı GTA5 ve R6'da yaşadım. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Belleklerden kaynaklı olabilir. MemTest ile belleklerinizi(RAM) test ediniz.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 5 Mart 2020 #3 Bütün oyunlarda bu hatayı alıyor musun? Ekran kartı driver sürümün nedir?
sparostago Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 5 Mart 2020 #4 Atınca herhangi bir hata vermiyor mu? Örneğin durdurdu gibi.
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.441 Makaleler 1 5 Mart 2020 #5 sparostago dedi: Atınca herhangi bir hata vermiyor mu? Örneğin durdurdu gibi. Genişletmek için tıkla... hayır oyun aniden duruyor ve ardından atıyor CillianMurphy dedi: Bütün oyunlarda bu hatayı alıyor musun? Ekran kartı driver sürümün nedir? Genişletmek için tıkla... şimdi rainbow oynayabildim ancak gta dan yine attı ve driver sürümüne nereden bakabilirim?
sparostago dedi: Atınca herhangi bir hata vermiyor mu? Örneğin durdurdu gibi. Genişletmek için tıkla... hayır oyun aniden duruyor ve ardından atıyor CillianMurphy dedi: Bütün oyunlarda bu hatayı alıyor musun? Ekran kartı driver sürümün nedir? Genişletmek için tıkla... şimdi rainbow oynayabildim ancak gta dan yine attı ve driver sürümüne nereden bakabilirim?