E Emkaond Picopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 133 Yer Merzifon 10 Eylül 2020 #1 Bilgisayarım çalışıyor, hatta BIOS'a falan girebiliyorum. Ama Windows'a girince no signal diyor ne yapmalıyım. Daha 2 haftalık PC.
Bilgisayarım çalışıyor, hatta BIOS'a falan girebiliyorum. Ama Windows'a girince no signal diyor ne yapmalıyım. Daha 2 haftalık PC.
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 10 Eylül 2020 #2 Emkaond dedi: Bilgisayarım çalışıyor, hatta BIOS'a falan girebiliyorum. Ama Windows'a girince no signal diyor ne yapmalıyım. Daha 2 haftalık PC. Genişletmek için tıkla... Bağlantılar doğru ise bilgisayarı aldığınız yere verin test etsinler.
Emkaond dedi: Bilgisayarım çalışıyor, hatta BIOS'a falan girebiliyorum. Ama Windows'a girince no signal diyor ne yapmalıyım. Daha 2 haftalık PC. Genişletmek için tıkla... Bağlantılar doğru ise bilgisayarı aldığınız yere verin test etsinler.
Strickrsss Megapat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 261 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Eylül 2020 #3 Yeni gelen güncellemede bir sorun var galiba. Sorun benziyor mu bakar mısın? RX 570 sistem oyunu açınca görüntü gidiyor - Technopat Sosyal
Yeni gelen güncellemede bir sorun var galiba. Sorun benziyor mu bakar mısın? RX 570 sistem oyunu açınca görüntü gidiyor - Technopat Sosyal
Formata Uygun İsim Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 460 Çözümler 2 10 Eylül 2020 #4 BIOS üzerinden ekran kartınızı seçtiniz mi?
stormhawks47 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Eylül 2020 #5 BIOS ayarlarını varsayılan yapıp reset atar mısın? Olmadı BIOS pilini cıkartıp 1 dk sonra tekrar tak ve PC aç.
BIOS ayarlarını varsayılan yapıp reset atar mısın? Olmadı BIOS pilini cıkartıp 1 dk sonra tekrar tak ve PC aç.
Strickrsss Megapat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 261 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Eylül 2020 #6 @Emkaond nasıl çözüldü?
E Emkaond Picopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 133 Yer Merzifon 11 Eylül 2020 #7 Yanlışlıkla seçtim. Strickrsss dedi: Yeni gelen güncellemede bir sorun var galiba. Sorun benziyor mu bakar mısın? RX 570 sistem oyunu açınca görüntü gidiyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Benziyor.
Yanlışlıkla seçtim. Strickrsss dedi: Yeni gelen güncellemede bir sorun var galiba. Sorun benziyor mu bakar mısın? RX 570 sistem oyunu açınca görüntü gidiyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Benziyor.