RX570 PowerColor 4 GB vs Gigabyte 8 GB

Anakartı alıp güncelleyerek istediğin AM4 soketli işlemciyi takabilirsin. Ama o.c yapacaksan soğutması iyi bir anakart tavsiye ederim.

Evet.

Konuda yazdığım sistemi aldım zaten, sadece ekran kartı ve monitör kaldı ve Ekran kartını sepete eklerken Gigabyte 8GB olanı gördüm, daha mantıklı geldi. Yukarıdaki yorumunuzdan ötürü direkt 4GB modeli alıp yanına bir 8GB RAM daha alacağım.

Konu Kilit arkadaşlar, önerileriniz için teşekkürler. PowerColor RX570 4GB + 8 GB RAM daha alacağım, Ekran kartı geldikten sonra Monitör için daha fazla bütçe ayarlayıp yeni konu açacağım.

Konuda yazdığım sistemi aldım zaten, sadece ekran kartı ve monitör kaldı ve Ekran kartını sepete eklerken Gigabyte 8 GB olanı gördüm, daha mantıklı geldi. Yukarıdaki yorumunuzdan ötürü direkt 4 GB modeli alıp yanına bir 8 GB RAM daha alacağım.

Konu Kilit arkadaşlar, önerileriniz için teşekkürler. PowerColor RX570 4 GB + 8 GB RAM daha alacağım, Ekran kartı geldikten sonra monitör için daha fazla bütçe ayarlayıp yeni konu açacağım.

Ben XFX tercih ederdim ancak PowerColor'da gayet güzel bir marka umarım sağlıklı, huzurlu kullanırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı