RX570 sistem satılmalı mı?

bartubhtyr

Decapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Bu aralar yeni çıkan oyunları görüyorum ve çoğuna bilgisayarımın özellikleri yetmiyor benim de aklıma şöyle bir fikir geldi.
Bilgisayarım 7000TL.
PS4 2500TL.
Laptop 2200 TL.
Toplam: 11700TL.
Bu üçünü satıp üstüne 1300TL ekleyip ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası bu sistemi satın alsam sizce mantıklı olur mu PS4'te oyun pek yok ve kullanıyorum laptop ise eski ateş ve suyu zor kaldırıyor :D şu anki PC'mde i3-9100F RX570 4 GB ve 12 GB RAM var. Bu sisteme geçmek bana mantıklı geliyor ama sizin önerileriniz varsa ortalama 10.000 TL ile 13.000 TL arasında bir fiyatta bilgisayar önerebilirseniz iyi olur (hazır sistem olmasına gerek yok toplama da olur fakat güvenilir sitelerden olursa iyi olur)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki bilgisayarınız bence gayet yeterli. Paraya ihtiyacınız varsa laptopu satabilirsiniz. Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba. Bu aralar yeni çıkan oyunları görüyorum ve çoğuna bilgisayarımın özellikleri yetmiyor benim de aklıma şöyle bir fikir geldi.
Bilgisayarım 7000TL.
PS4 2500TL.
Laptop 2200 TL.
Toplam: 11700TL.
Bu üçünü satıp üstüne 1300TL ekleyip ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası bu sistemi satın alsam sizce mantıklı olur mu PS4'te oyun pek yok ve kullanıyorum laptop ise eski ateş ve suyu zor kaldırıyor :D şu anki PC'mde i3-9100F RX570 4 GB ve 12 GB RAM var. Bu sisteme geçmek bana mantıklı geliyor ama sizin önerileriniz varsa ortalama 10.000 TL ile 13.000 TL arasında bir fiyatta bilgisayar önerebilirseniz iyi olur (hazır sistem olmasına gerek yok toplama da olur fakat güvenilir sitelerden olursa iyi olur)

Bence iyi fikir ama 10000 TL'ye zorlarsan RTX 3060'lı ya da RTX 2060'li sistem toplayabilirsin bence PS4'ü Satma

Şu anki bilgisayarınız bence gayet yeterli. Paraya ihtiyacınız varsa laptopu satabilirsiniz. Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?

Ya aslında Valorant CS LoL GTA tarzı oyunlar oynuyorum ama CoD, Dying Light 2, God of War, Battlefield, tarzı yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunları oynamayı çok istiyorum ama maalesef oynayamıyorum oynayabilsem bile yüksek ayarda oynayamıyorum en düşükte oyunlar Minecraft'ta dönüyor o yüzden böyle bir şey aklıma geldi.
Bence bütceyi 15kya çıkarıp 6600XTli ya da 3060 sistem alın. O fiyata 3050 var anca. 6600XT 3050'den çok çok daha güçlü.

Evet büyük ihtimalle öyle yapacağım.
Bence iyi fikir ama 10000 TL'ye zorlarsan RTX 3060'lı ya da RTX 2060'li sistem toplayabilirsin bence PS4'ü satma.

PS4'ü evde oynayan yok içinde oyunda pek yok sadece toz tutuyor evde o yüzden. 10.000TL'ye 1650'li sistemler var artık maalesef 15knın üstünde RTX'ler başlıyor çoğu yerde indirim falan beklemek lazım.
Kanka bir şey soracağım FIFA 22 ile FIFA 22 Ultimate arasında fark var mı hangisini önerirsin.

4 gün önceden erişim, 4600 point ve kiralık mbappé gibi satılamayan dikkat çeken oyuncu veriyorlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı