Çözüldü RX570 taktıktan sonra durmadan Monitörde No Signal yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tugaycaliskan0

Centipat
Bilgisayarima ekran kartı aldim, zaten onboard uzerinden çalışan sistemdi. Karti taktiktan sonra sistemin driverleri kurmak icin açtığımda 2 dk sonra monitöre no signal yollayip kapandı. Daha sonralarinda ise Windows masaüstü açılmadan no signal hatası veriyor.
BIOS'da ekran geliyor ve sistem acikirken de geliyor. Hatta format attım ekranın yuklenme kisminda görüntü gitti ve gelmedi.

Sistemim
Anakart ASUS A68HM-K
AMD A10 7870K
DDR 3 ya da 4 + 4 2400MHRZ
SSD 120 GB Kingston
1T harddisk
650 Watt

Sisteme eklediğim ekran kartı Radeon RX570 4 GB OC.

Dosya Ekleri

• IMG_20191214_233743.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 44
  • JPEG_20191214_214330.jpg
    187,5 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli mod geçiş menüsüne girerek orada düşük video çözünürlüğünü etkinleştir diye bir yazı var onu seçerek tekrar dener misin?

Yönetici modda girip DDU ile eski driverını kaldırdım.
Su anlik sorunum çözüldü gibi saat gec olduğu için uzun süre test edemiyorum yarın uzun sure test ederek sonucu bildireceğim.

Yönetici modda girip DDU ile eski driverını kaldırdım.
Su anlik sorunum çözüldü gibi saat gec olduğu için uzun süre test edemiyorum yarın uzun sure test ederek sonucu bildireceğim.
Driver kurunca kart tam performansta çalışır. Tam performans çalışmıyorsa kartta ya da güç beslemesinde problem olabilir. PSU kablosu tam olarak takılı mı? PSU kaç w? PSU kablosunda dönüştürücü var mı?

Psu 650 watt 6+2 pinde takılmıştır şuanlik sorunsuz çalışıyor.

Yardım eden herkeze teşekkür ederim. Problem çözülmüş gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…