RX570 ve Ryzen 5 2600 sistem için PSU önerisi

Bütçe
250-400 TL
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim de, Gigabyte Radeon RX570 GAMING 8 GB ekran kartı, AMD Ryzen 5 2600 işlemci, Gigabyte B450M S2H anakart var. Kullandığım PSU, Power Boost VK-C013B RGB 500W kasasındaki dahili PSU'ydu. İlk haftadan beri sıkıntı çıkartıyor sisteme zarar vermesinden korkuyorum, hatta şu an PC'de açılmıyor. Ama korona virüsü sebebiyle İtopya kapatmış mağazasını şu an için garantiye göndermeyle uğraşamam yani. Hem sağlam mı bilmiyorum bu PSU. Sizden ricam çok pahalı olmayan kaliteli işimi görebilecek bir PSU önerebilir misiniz? Ve bir de ileride Radeon 5700XT gibi bir karta geçiş yapsam işlemcim darboğaz yapabilir mi?

R5 2600, RX 5700XT'ye de darboğaz yapacağını düşünüyorum.

Teşekkür ediyorum. Biraz cahilce olacak ama PSU'larla ilgili hiç bilgim yok, o yüzden soruyorum. Bir sıkıntı çıkmaz değil mi pin girişleri falan ya da kasa uyumu. Bir de malum öğrenciyiz uzun ömürlü olur mu?

RX 5700XT'ye 600W yetmiyor, Ryzen 5 2600 işlemcide 4GHz ve üzeri olmadığı sürece dar boğaz yapıyor, dediğim hızda bile dar boğaz devam ediyor. Kendimde kullandığım için biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı