RX5700 Mech GP OC sıcaklık değerleri

Xeuth

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Diş Hekimi
CPU: Ryzen 5 3600X.
GPU: MSI RX5700 Mech GP OC.
PSU: 600W 80+ Bronze.
Kasa: Cooler Master MB511.

Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum. AAA oyunlarda kartın junction temperature'ları 100 derecenin üstüne çıkıyor yaklaşık 1 saatlik kullanım sonrasında, haliyle de ekranda Glitch'ler beliriyor, FPS düşmesi'lar oluyor, bazen de ekran kilitlenebiliyor, bazen de direkt bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve beni BIOS sayfasına atıyor. Kartın boştaki sıcaklığı da genelde 50 derecenin altına düşmüyor.

Bu kartı tercih ettiğim için inanılmaz pişmanım, kesinlikle kimseye önermiyorum bu modeli, ancak böyle bir durumda ne yapmam gerekir? Kartın kusurlu olduğunu belirterek garantiye yollamam sonucunda bir çözüme ulaşabilir miyim? Sistem 6 aylık sistem.

Sürücünüzü DDU ile kaldırıp "20.4.2 Recommended" sürümüne döner misiniz?

Bu kullanıcının Junction değerleri gayet iyi mesela(ROG Strix), DH'da sanırım bu kartı (Mech GP OC) kullananlar tek konu altında toplanmış, onlarla karşılaştırma yapmanız iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı