RX5700 ve Ryzen5 3600 için UPS önerisi

Emred44

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yakın bir zamanda sistem toplayacağım ve yanında UPS almak istiyorum sizce gerek var mı?

PSU: High Power performance GD 750W 80+ Gold.

1200VA UPS yeterli olur mu monitör ve modem de baglayacağım.

UPS bence hem lüks hem gerekli bir şey. Kendim 850VA kullanıyorum. Keşke 1KVA alsaymışım diyorum.

Tavsiyem fiyat performans olarak budur:

Modemi nasıl bağlayacağız?
Ben 1 tanesine kasaya giden güç kablosunu taktım. Diğerine çoklayıcı takıp modem ve monitöre giden fişleri taktım.
1592573529613.png

UPS'ye çoklayıcı takılıyor mu?
Elbette bu mümkün. Teknik olarak yapısına aykırı fakat üstüne yüklenecek olan güç, kapasitesini aşmazsa sorun olmaz. Monitör ve modem toplamda 35 watt çekiyor. Kasam da minimal 150-200 watt çekse cihaza zarar verecek bir durum olmaz elbette.

Tabii ki çoklayıcı takıp ucuna 3-4 bilgisayar takarsanız elektrik kesintisinde tutmayabilir fakat gücü aşmama koşulu ile size verilen çıkışı benim gibi çoğaltabilirsiniz.

Elbette bu mümkün. Teknik olarak yapısına aykırı fakat üstüne yüklenecek olan güç, kapasitesini aşmazsa sorun olmaz. Monitör ve modem toplamda 35 watt çekiyor. Kasam da minimal 150-200 watt çekse cihaza zarar verecek bir durum olmaz elbette.

Tabii ki çoklayıcı takıp ucuna 3-4 bilgisayar takarsanız elektrik kesintisinde tutmayabilir fakat gücü aşmama koşulu ile size verilen çıkışı benim gibi çoğaltabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı