Oyun oynayacaksanız RTX 2060 Dual tercih ederim.RX5700 XT vs RX 6600 vs RTX 2060 Dual, hangisini almalıyım
Bütçe söylemelisin. RX 5700XT en güçlüsü ama alınmaz.
Bütçe söylemek zorunda değilim ben burada hangisi iyi hangisi alınır dedim hocam bu üçünden birini alçak bütçem var demek ki
Bütçe söylemek zorunda değilim ben burada hangisi iyi hangisi alınır dedim hocam bu üçünden birini alçak bütçem var demek ki.
Özür dilerim tavrımı size beğendiremediğim için ama gayet haklı bir tavirdi benceTavrını beğenmedim, 3'te 1 şansın var hangisi tutarsa al.
Ben kendi alcagim kartları yazdım zaten suanki çoğu kartlar bu fiyat bandındaŞimdi bu kartlara 10k bayılmakda var 8K bayılmakta var 5K vermekte var tabii bundan bize ne ,varsa daha iyi seçenek söylebilecek olsakda bizi ilgilendirmez. 3Ü arasından 6600.
Özür dilerim tavrımı size beğendiremediğim için ama gayet haklı bir tavirdi bence
Ben kendi alacağım kartları yazdım zaten şu anki çoğu kartlar bu fiyat bandında
Mantıklı öneri istemiyor demek ki konu sahibi, üçünden birini söylesek yeter. RX6600 daha iyi, FSR 3 + FG işinize yarar.Hala fiyatı bilmiyoruz, hangi fiyat bandında?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.