RX5700XT aldıktan sonra ekran donuyor ve renkli boşluklar oluşuyor

oggiowski

Megapat
RX 5700 XT kart aldım ve bu oluyor özellikle YouTube'tan video açtığımda oluyor daha öncesinde 570 vardı bir problem yaşamıyordum. İade etmeme ramak kaldı.

Video eklenmiyormuş. Ekran donuyor mouse kıpırdatınca ekranda yatak renkli boşluklar oluşuyor.

RX 5700 XT kart aldım ve bu oluyor özellikle YouTube'tan video açtığımda oluyor daha öncesinde 570 vardı bir problem yaşamıyordum. İade etmeme ramak kaldı.

Video eklenmiyormuş. Ekran donuyor mouse kıpırdatınca ekranda yatak renkli boşluklar oluşuyor.

DDU ile eski sürücüyü silip yeni sürümü kurdunuz mu?

Hocam Param Güvende ile onay süreniz var ki artık sıfır alınacak bir kart olmadigi için 2. el aldığımızı varsayım yaptım, DDU ile sıfırdan sürücü kurup bır deneyin olmazsa gecikmeden iade edin eski bir kart ve mining ihtimali yüksek bir seri.

DDU ile eski sürücüyü silip yeni sürümü kurdunuz mu?

PC'ye format attım yibe aynı oldu bir süre sonra geçiyor anlamış değilim.

Hocam Param Güvende ile onay süreniz var ki artık sıfır alınacak bir kart olmadigi için 2. el aldığımızı varsayım yaptım, DDU ile sıfırdan sürücü kurup bır deneyin olmazsa gecikmeden iade edin eski bir kart ve mining ihtimali yüksek bir seri.
Kişi kendi kullanırken bi sıkıntı yaşamıyorfu acaba bende mi bi problem var diye düşündüm sonunda

GPU-Z görüntüsü ile kartın tam modelini paylaşır mısın?

Sapphire Nitro+ 5700XT.

Yaşadığım sorunun video linki burada
Buyrun

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 172302490977683452901787030474.jpg
    172302490977683452901787030474.jpg
    210,8 KB · Görüntüleme: 20

Yeni konular

Geri
Yukarı