RX580 8 GB mı yoksa GTX1650 4 GB mi?

Hocam keşke arttırabilsem bütçe ama yapamıyorum maalesef

En fazla 3060 besler. Bütçe az aşımla 6650XT 8GB gibi kartlar alınabiliyor. Ama 6000 liralık bütçede çok sağlam 6600XT alınıyor. Alınmalı da.

580.
Hocam 6000 TL ye sıfır 6600xt nasıl 9
Olacak

Hocam keşke arttırabilsem bütçe ama yapamıyorum maalesef

Hocam 6000 TL ye sıfır 6600xt nasıl 9
Olacak
Bunun altında yatan sebep bozuk ekran kartı alırım korkusuysa, ekran kartı satımı Türkiye'de çok gelişti. Satıcılardan 15 dakikalık furmark testi, sıcaklık testi, performans testi isteyebilirsin. 4 yılda 3 ekran kartını 2. el aldım ve hepsi sıfır kadar temizdi. (Sonuncusu da 6250 liralık 3070)

Hocam sıfır olsun bizim olsun

Hocam sıfır olsun bizim olsun
Öyle de hiçbir şeyin olmuyor o ne olacak? Bakımını kendin yaptıracağın herhangi bir 2. el kart bu iki deli saçması ekran kartını 2 katı tokatlar dalga geçer. Bir ekran kartının bozulması en az 6 yıl alıyor. Seninkisi akıl alır iş değil. Bir de bilmeden küçümsüyorsun. O dediğin ekran kartları 1080 highda oyun açmıyorken 6650xt ile 6600xt 4k oyun oynatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam iyi hoş diyorsunuz da fhd monitörde 4k oyunu ne yapayım

Bu fiyata sıfır ekran kartı alırsan hiçbir şey oynayamazsın, beni ilgilendirmez ama ekran kartını aldıktan 1 saat sonra FPS arttırma videoları izlersin muhtemelen.
Ayrıca AMD ekran kartı alırsan FHD monitörde bile 4K oyun oynayabiliyorsun, tabii görüntü 4K olmuyor ama çok daha net oluyor, NVIDIA da var mı bilmiyorum.

Ultrada oynarsın FHD. Hadi oynamadın diyelim, 45 alacağına 90 alacaksın FPS'i.
Hocam ikinizde çok haklısınız ama 2. Ele çok güvenemiyorum 2 kere 2.el ekran kartı aldım testlerini falanda istedim herşey iyiydi ama elime gelen kart hüsrandı. rx6400 nasıl sizce alınır mı 5k gibi bir fiyatı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…