Birinin çektiği video diğerininkine uymuyor. Ve de, kullandıkları test sistemlerinin konfigürasyonları, toplanan sistemin konfigürasyonuna denk olmayınca sıkıntı çıkıyor.
Anladım hocam cevap için teşekkürler.
Birinin çektiği video diğerininkine uymuyor. Ve de, kullandıkları test sistemlerinin konfigürasyonları, toplanan sistemin konfigürasyonuna denk olmayınca sıkıntı çıkıyor.
Hocam günümüzde PCIe 4.0'ın önemi SSD'lerde görülüyor. Ekran kartları henüz daha PCIe 4.0'ı düzgün kullanamıyor. He siz derseniz ki ileri dönük olsun, X570 çipsetli bir anakart işinizi görecektir.Bu kart PCIe 4.0 arabirim ile geliyor, PCIe 3.0 slotuna takınca performans düşüşü oluyormuş sanırım. X570 platform yoksa alınmaz diyebilir miyiz ?
Şöyle bir haber okudum ondan soruyorum.Hocam günümüzde PCIe 4.0'ın önemi SSD'lerde görülüyor. Ekran kartları henüz daha PCIe 4.0'ı düzgün kullanamıyor. He siz derseniz ki ileri dönük olsun, X570 çipsetli bir anakart işinizi görecektir.
Bilmiyorum hocam, RX5700XT olmuyorsa onun olacağını hiç sanmam. Ayrıca, 1660S bunlardan daha iyi. Sorunsuz bir kullanım.Şöyle bir haber okudum ondan soruyorum.
X570 bütçemi aşıyor şuan için.
Bilmiyorum hocam, RX5700XT olmuyorsa onun olacağını hiç sanmam. Ayrıca, 1660S bunlardan daha iyi. Sorunsuz bir kullanım.
hackintosh kullanacaksan hiç riske girme native desteği olan rx 590 veya 580 al bak keyfine. 5000 seri ekran kartı çok uğraştırır seni hackintosh tarafında.NVIDIA alamam, durum biraz karmaşık.
Dual Boot ile hem Windows hem Mac OS (hackintosh) olarak kullanacağım.
Nvidia kartlar Mac Os sistem çalışmıyor, AMD olmasında bundan dolayı ısrarcıyım.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.