Elimde RX580 8 GB ekran kartı mevcut bunun üzerine sağlam bir sistem toplamak istiyorum işlemci, anakart, güç kaynağı tavsiyesine ihtiyacım var.
Bilgisayarı oyun oynamak için topluyorum bütçem bu 3 parça için 6000 TL.
İstediğim özelikler 200 üzeri FPS'de takılmadan donmadan stabil şekilde çalışması. Özellikle PC'nin mavi ekran ve kendi kendine kapanmasını istemiyorum. Şu andaki işlemcim i5 6500, bilgisayarım arada beni zorlamaya başladı. Bu problemleri en az 5 yıl yaşamak istemiyorum. Fiyatta 300 500 TL artış yapabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aslında o bütçeye sadece işlemci olsaydı AMD Ryzen 9 5900X alınabilirdi ama ona gereken anakart ve PSU çok pahalı olacağı için bütçeyi aşardı. Siz Intel mi istersiniz AMD mi?
Bu zamana kadar tercihlerimi hep Intel'den yana kullandım. Overclock falan yapmakla ugraşmak istemiyorum. Bana en stabil en kafa ağrıtmıycak işlemci hangisi olursa AMD ya da Intel fark etmez dedidiğim gibi 5 sene idare etse yeterli benim için tek önemli nokta ısındı sogudu voltaj ayarı yap fan ayarı yap işlemleriyle uğraşmak istemiyorum.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte B550M AORUS PRO-P AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.410,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!