RX580 i5-6600K sistemin oyun performansı düştü

İşletim sistemi
Windows 10

Ruzgxr

Centipat
Daha fazla  
RAM
RIPJAWS G.SKILL 16 GB 4x4 3200 MHz
Ekran kartı
ASUS RX 580 4 GB
Anakart
MSI Z170A PC MATE
İşlemci
Intel Core i5-6600K 3.50 Ghz
Selamlar, bilgisayarı ilk aldıgım zamanlarda FiveM Valorant CS:GO ve CS2 oynuyordum o zamanlar bir sıkıntı yoktu. Sistem 1.5 senelik. Gecen hafta yaklaşık 7 günlük bir tatile gittim tatilden önce hiçbir sıkıntı yoktu oyunlarda fakat şu an FiveM de çok fazla droplanma oluyor ve Valorant'ta V-Sync açmadan oynarsam kasıyor CS2 dede FPS yüksek olmasına rağmen oyun kasıyormuş gibi geliyor V-Sync açınca da aynı durum söz konusu. 7 gün içinde PC hiç kullanılmadığı halde neden böyle olmuş olabilir?

Format at, kasa detay temizlik, macun tazeleme. bunlara rağmen halen drop yiyorsan sistemin parçalarında sorun var demektir. su gelmiş olabilir, statik elektrik yemiş olabilir. her şey olabilir.

Format at, kasa detay temizlik, macun tazeleme. Bunlara rağmen halen drop yiyorsan sistemin parçalarında sorun var demektir. Su gelmiş olabilir, statik elektrik yemiş olabilir. Her şey olabilir.

Macunu 1-2 ay önce sürdük. Ekran kartı ve fanların temizliğide yeni yapıldı. İlk açtığımda statik elektrik vardı evet fakat onu düzelttikten sonra da bir şey değişmedi.

Yeni konular

Geri
Yukarı