RX580 için 500W yeterli midir?

Arkadaşlar sıfır almıyorum ve söylediğim fiyat daha tam fiyat konuşamadığım bir fiyat. Kartı gün içinde satın alacağım gelişmeleri aktarırım.

Öyle ise RX 5500 XT 2. el al ama sakın RX 580 alma. Çok eski kart o yüzden ondan daha kötü kartlar bile yeni oyunlar da daha iyi performans veriyor. Alınmaz o kart.
Ve çok ısınıyor RX 580.

500W yetmiyor. Kullanımdan sabit. 600 Watt +80 olmayan ile kullanırsan fanlar %90'da iken bilgisayar kapatıyor kendini.

500W 80+ da %100 kullanıma geldiğinde FurMark testinde kapanıyor. 550W +80 yetiyor anca. Yüzlerce kez denedim.

Ama test programı kullanmayacaksan oyun oynayacaksan idare eder 500W +80 olmak kaydı ile.

Değerler fotoğrafta mevcut. Zorlayarak test yapmam gerek yok 12A kanalından toplam 432W alıyorum. Kartın TDP değeri ise 185W. Şu an kullandığım kart AIDA stress testte 150W güç harcıyor ve 12 pin güç bağlantısı ile bağlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı