RX580 R5 5600 sistemde ekran bir anda gidiyor

tlhkskln

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
KIOXIA 500 GB
Ekran kartı
RX 580
Anakart
MSI A320M PRO VH PLUS
İşlemci
Ryzen 5 5600
Arkadaşlar RX 580 ile R5 5600 stok fan MSI A320M Pro VH Plus 8+8 RAM 650 PSU var. Bilgisayarı açıyorum, birkaç dakika oyun oynuyorum. Bazen süre değişiyor, bir anda monitörü ekranı gidiyor. Arkada sistem çalışıyor ses vs geliyor ekran kartını resetleme tuşuna basıyorum, olmuyor. O yüzden sistemi kapatıp açıyorum, düzeliyor ama bir süre sonra tekrarlıyor ve sürekli aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Monitör kaynaklı değil, denemek için çift monitör denedim 2 monitörde de ekran gitti.

VPN yükledim, o yüzden olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RX 580 ile R5 5600 stok fan MSI A320M Pro VH Plus 8+8 RAM 650 PSU var. Bilgisayarı açıyorum, birkaç dakika oyun oynuyorum. Bazen süre değişiyor, bir anda monitörü ekranı gidiyor. Arkada sistem çalışıyor ses vs geliyor ekran kartını resetleme tuşuna basıyorum, olmuyor. O yüzden sistemi kapatıp açıyorum, düzeliyor ama bir süre sonra tekrarlıyor ve sürekli aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Monitör kaynaklı değil, denemek için çift monitör denedim 2 monitörde de ekran gitti.

VPN yükledim, o yüzden olabilir mi?
Ekran gittikten sonra ekran kartının fanlarında herhangi bir hızlanma görebiliyor musunuz? Bir de sistem bunu sadece oyun oynarken mi yapıyor yoksa normal kullanımda da yaşanıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı