RX580 Sistem Toplama

Sistem Nasıl?

• Oy verenlerin toplamı
    11
  • Anket kapandı .

AtakanD.

Megapat
Makaleler
3
Yer
Antalya
Yeni bir sistem topluyorum ve size düşüncelerinizi sormak istiyorum sistemim hakkında. Parçalar uyumlu mu veya öneriniz var mı? Bunları merak ettiğim için en kısa sürede yanıtlarsanız mutlu olurum.

Anakart: GigaByte B250M-D3H
Ekran kartı: Sapphire RX580 Pulse 8GB
İşlemci: i5 7500 Kabylake
Ram: 1X16 GB 2400Mhz Corsair Vengeance
PSU: High Power 600W 80+ Bronze Element Bronze II
SSD: Samsung 960 Evo 250GB M2
Kasa: Corsair 300R

NOT: Kasa hali hazırda elimde bulunuyor. Parçalar da ucuz yollu temin ediliyor ortalama 3.700 TL bir fiyat çıkıyor sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemci değiştirirsem anakart ta ona göre değişmek zorunda sizin işlemci + anakart öneriniz varsa bekliyorum. Ekran kartıda çok az bir fark olduğu için Pulse modelinde kararım net.

işlemci değiştirirsem anakart ta ona göre değişmek zorunda sizin işlemci + anakart öneriniz varsa bekliyorum. Ekran kartıda çok az bir fark olduğu için Pulse modelinde kararım net.
İşlemci olarak
Bütçeniz yetiyor ise ;
Öneririm.
Bu işlemcilere göre anakart ise : Asus B350M-A Prime 3200 Mhz(OC) AM4+ mATX
Son karar senin tabiki. Önerdiğim parçaları farklı sitelerden daha ucuza bulabilirsin.

Yeni bir düzenleme ile sistemi Ryzen tabanlı yaptım:

İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 3.4GHz 16 MB AM4
Anakart: Asus B350-Plus Prime 3200 Mhz(OC) AM4+ ATX
Ram: Corsair 16GB(2x8GB) Vengeance Led DDR4 3000mhz CL15
Ekran kartı: Sapphire RX580 Pulse 8GB
PSU: High Power 600W 85+ Bronze 45A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı
SSD: Samsung 960 EVO 250GB 3200-1500MB/s M.2 PCI-E NWMe 3.0 SSD (MZ-V6E250BW) - SSD - Bilgisayar Bileşenleri

Elime para geçerse eğer ileride diye ekran kartını burda bırakıyorum ki bununda beni baya götüreceğini düşünüyorum. Onun dışında SSD seçimimi de geleceğe dönük yapıyorum. Şimdiki sistem için ne diyebilirsiniz ?

Sistem gerçekten iyi olmuş , beğendim. Verdiğin paraya değecektir. Pişman olmazsın. Ama diğer arkadaşların görüşlerini de almakta fayda var.

Sistem gerçekten iyi olmuş , beğendim. Verdiğin paraya değecektir. Pişman olmazsın. Ama diğer arkadaşların görüşlerini de almakta fayda var.
Teşekkürler ilginiz ve yorumunuz için. Onun dışında farklı bir fikri olan varsa bekliyorum. Sistemi 1-2 gün içinde sipariş edicem ve farklı yerlerden aldığım için biraz toplaması uzun sürebilir.

4300TL civarı bir bütçem mevcut ve şuan hala yorumlarınızı beklemekteyim. Ekran kartı stoğunu bulamadığım için hala sistemi değiştirebilirim yani satın almadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…