RX580 vs 5500 XT vs 1650S

Greydoze

Centipat
Herkese merhaba,

Birkaç arkadaş çok yardımda bulundu, yarın mutlaka satın almam gerekiyor ne kadar çok öneri verir ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Aşağıda bulunan sistemimin ekran kartı bozuldu, yerine sistemime uygun olarak hangi ekran kartını almalıyım? Fiyatları da değerlendirerek yerimde olsanız ne alırdınız? Çok yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum, World of Warcraft, Diablo benzeri oyunlar oynayıp yayın da yapabileceğim bir ekran kartına ihtiyacım var bütçe 1500 civarı.

Sistemime ve gereksinimlerime hangisi uygundur, bunlar dışında öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

pc.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

Birkaç arkadaş çok yardımda bulundu, yarın mutlaka satın almam gerekiyor ne kadar çok öneri verir ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Aşağıda bulunan sistemimin ekran kartı bozuldu, yerine sistemime uygun olarak hangi ekran kartını almalıyım? Fiyatları da değerlendirerek yerimde olsanız ne alırdınız? Çok yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum, World of Warcraft, Diablo benzeri oyunlar oynayıp yayın da yapabileceğim bir ekran kartına ihtiyacım var bütçe 1500 civarı.

Sistemime ve gereksinimlerime hangisi uygundur, bunlar dışında öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

Eki Görüntüle 546571
RX580 8GB'ı kullanan arkadaşım var ve çok memnun öneririm.
1650S tercih edilmelidir.
1650 var bende. Laptop için iyi güzel hoş fakat masaüstü için alınmaz 'bence'.

GTX 1650 Super -RX 5550 XT performans olarak hemen hemen aynı RX5500 XT 1-2 FPS daha yüksek veriyor genelde benim önerim bu iki karttan ucuz olanı alman. 8 GB VRAM bu seviyedeki kartlar için bence çok gerekli değil.

Son düzenleme:
1650S tavsiye ediyorum eskiden RX580 kullanırdım 8gb msı armor modelini ne çektiğimi bir ben bilirim :D birkaç hafta önce 1660Tİ geçtim iyiki de geçmişim işlemcide ryzen ekran kartında nvidia..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı