Teşekkürler herkese bu kasaya denk geldim acaba bana yeterli mıdır POWER BOOST VK-P1900B 500W RGB Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Yeterli olacağını düşünüyorum ama Power Boost markası hakkında bir yorumda bulunamayacağım.
Teşekkürler herkese bu kasaya denk geldim acaba bana yeterli mıdır POWER BOOST VK-P1900B 500W RGB Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Kasa ve PSU birlikte buldum fiyatı baya uygun.
![]()
FSP CMT110A USB 3.0 500W Midi Tower Pencereli Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anlıyorum fakat max 550tlye çıkabilirim psu ve kasayı ayrı alarak bu fiyatlarda bir şeyler ayarlayabilir miyiz?Çok kalitesiz bir kasa. Güç kaynağı yetmeyebilir. Önerdiğim kasayı alabilirsiniz. Daha ucuza bulamazsınız.
Hesaplı olması,kasanın tipi benim hoşuma gitti psunun yeterli geleceğinden nasıl emin olabiliriz?Yeterli olacağını düşünüyorum ama Power Boost markası hakkında bir yorumda bulunamayacağım.
Evet haklisiniz emekleriniz için teşekkürler size bir sey daha sormak istiyorum Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik bu psu'da besler mi rx580i ya direkt bahsettiğiniz kasayı alacağım veya bu psu ile yeni bir kasa alacağım biraz kararsizimGörüntüsünün hoş olması, kalitesiz olmasını göz önünden silemez. FSP CMT110A modelini öneririm.
Teşekkürler attiğınızı alacağımEvet, attığınız güç kaynağı da besler. Lakin 80+ sertifikası bulunan bir PSU ile Kasa önerilir. Kaliteli olmaz. Önerdiğimi direk alın, güvenebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.