sagatagat
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Avukat
Arkadaşlar merhabalar. Geçen ay bir kasa topladım. İçinde Sapphire RX590 Nitro+ ekran kartı, Ryzen5 2600 CPU, 8 GB Corsair RAM, 480 GB SSD bulunmakta. Anakart ise Gigabyte B450M S2H. Sistemin almadan önce oyun performanslarını inceledim. Özellikle PUBG performansı dikkatimi çekmişti. Birden çok kanalda incelediğim kadarıyla Ultra-yüksek ayarlarda büyük bir şehre bakarken dahi 70 FPS'nin altına hiç düşmedi. Ancak ben bu sistemi aldım ve bazı problemlerim var. PUBG oynuyorum ve bütün ayarlar çok düşükteyken dahi öncelikle uçaktan atlayıp bir şehre yaklaştığımda FPS 20'lere kadar düşüyor. Sonra düzeliyor ama şehir içinde 60-70 FPS'lerde geziyorum. Şehir dışında ise mesela çöl haritasında incelemelerde hep 120 üstü görürken ben 80-90 arası görüyorum. Driverlerim güncel, farklı bir program kurmadım. 8 GB RAM daha eklemeyi düşünüyorum ama beklediğim performansı alamadığımı düşünüyorum dolayısıyla emin değilim. Çekirdek saati 1560 MHz'de çalışmakta. İşlemcim 3.7 GHz civarlarında geziyor. Sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: