FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.132 Makaleler 7 Çözümler 23 14 Temmuz 2021 #31 foggless dedi: 4K'ya 1060 nerden çıktı? Ben kendi kartım olan RX590 Armor OC 8GB 4k'dan düşünüyorum ki alabilecek miningciler çoktan iletişime geçmeye başladılar bile. Siz tamamen ekran kartımı yanlış anlamışsınız. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yanlış anlamışım.
foggless dedi: 4K'ya 1060 nerden çıktı? Ben kendi kartım olan RX590 Armor OC 8GB 4k'dan düşünüyorum ki alabilecek miningciler çoktan iletişime geçmeye başladılar bile. Siz tamamen ekran kartımı yanlış anlamışsınız. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yanlış anlamışım.
foggless Hectopat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 68 Çözümler 1 16 Temmuz 2021 #32 FantastikTürk dedi: Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah tavsiyelerin için teşekkür ederim.
FantastikTürk dedi: Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah tavsiyelerin için teşekkür ederim.