Ardaaq
Hectopat
Daha fazla
Merhaba bütün parçaları aldım ama şu PSU'yu bir türlü alamadım karar veremedim PC'yı falan topluyalı 2 hafta oldu her şey var ama PSU yok kaç konu gezdim araştırdım ama yok bunu alma şunu al başka konuya gidiyorum oda bunu al onu alma diyor kafam karıştı artık sistem birazcık fazla konuştum ama sistem;
Sharkoon night shark RGB.
Gigabyte RX 590.
Ryzen 5 3600.
MSI B450M PRO VHD Plus.
Apacher panther rage 8 2× 16 GB RAM.
PSU konusuna gelirsek çok uzun yıllar götürsün min 700 Watt bronz olsun ileriki yıllarda RTX 2070 takabilirim beslesin sonuna kadar öç yapabileyim koruması fazla olsun.
Normalde bütçem 350 TL idi ama forumdakiler sağ olsun Max 500 TL yaptım nereden alınacağı önemli değil Amazon falanda olur orada Prime üyeliğim falanda var dedim gibi 7 8 sene götürsün sağlam olsun başka bir şey istemiyorum he tabii modüler 5 yıl 10 yıl garanti falan olursa tadından yenmez.
Bu arada aklımdaki PSU modeli high power 750 watt smart element modüler PSU
Bu arada rtx 2070 nekadar güç çeker 5 3600 ile bilmiyorum tahminimce fazla çekmez 700 watt a gerek duymam o zaman ama kaliteli bir 650 veya 600 iyi olur sanırım.
Sharkoon night shark RGB.
Gigabyte RX 590.
Ryzen 5 3600.
MSI B450M PRO VHD Plus.
Apacher panther rage 8 2× 16 GB RAM.
PSU konusuna gelirsek çok uzun yıllar götürsün min 700 Watt bronz olsun ileriki yıllarda RTX 2070 takabilirim beslesin sonuna kadar öç yapabileyim koruması fazla olsun.
Normalde bütçem 350 TL idi ama forumdakiler sağ olsun Max 500 TL yaptım nereden alınacağı önemli değil Amazon falanda olur orada Prime üyeliğim falanda var dedim gibi 7 8 sene götürsün sağlam olsun başka bir şey istemiyorum he tabii modüler 5 yıl 10 yıl garanti falan olursa tadından yenmez.
Bu arada aklımdaki PSU modeli high power 750 watt smart element modüler PSU
Bu arada rtx 2070 nekadar güç çeker 5 3600 ile bilmiyorum tahminimce fazla çekmez 700 watt a gerek duymam o zaman ama kaliteli bir 650 veya 600 iyi olur sanırım.
Son düzenleme: