RX590 sistemde görüntü gelmiyor

Koray Polat

Hectopat
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kardeşim PC de takilirken birden ekran gitti ve PC'yi Power tuşundan bile kapayamadik en sonunda şalteri kapatarak PC'yi kapadim. 10 dk sonra tekrardan PC'yi acmaya calistigimda ise ekran kartimin fanlari donmuyor ve goruntu gelmiyordu.
Sap RX590 Pulse.
Ryzen 5 1600.
Gamepower 500W 80+bronz
Giga B450MS2H.
 
Başka anakarta devrederken hangi parçaları kullanmış? PC'yi eski haline getirip ekran kartı güç bağlantısını düzgün yapmamış olma ihtimali var. Konuyu ilk okuduğumda PSU'dan biraz şüphelenmiştim. Şimdi biraz daha çok şüphelendim. Mümkünse birde PSU'nun power kablosunu değiştirin. Eğer hiç bir şekilde düzelmezse PSU'da sıkıntı var gibi duruyor.
Çok daha once yaklaşik 1 yil kadar once pc nin güç kablosu bildigin yandi hocam o icindeki 3 tane dişin ben eridigini gormustum bu sefer kabloda bi hasar goremedim
 
Düzelmezse PSU'dan şüphelenebilirsin zaten RX590 için 500W çok da yeterli değil gibi.

Çok daha once yaklaşik 1 yil kadar once PC'nin güç kablosu bildigin yandi hocam o icindeki 3 tane dişin ben eridigini gormustum bu sefer kabloda bir hasar goremedim.

Yukarida da dedigim gibi PC'yi o andan sonra garantiye gonderirken altina not dusmustum aldigim firmaya 500 watt degerinin ekran kartini beslemekte yetersiz kaldigini dusunuyorum diye ama bana yeterli oldugunu soyleyip yeni guc kaynagi takip geri gonderdiler. Umarim ekran karti degildir problem ama guc kaynagi ise problem yasadigim 2. PSU vakasi olacak.
Bir de ekran kartını dene.

Ekran kartini soktum HDMI'i anakarta bagladim fakat gene ayni Snowman'im hala sadece kirmizi speaker ötmüyor görüntü yok.
@DenizKaya2809 @213082
Hocam PSU'dan kaynaklaniyor sorun sanirim teyit eder misiniz?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı