RX590 Switch'i açınca siyah ekran

skyjudge

Hectopat
Daha fazla  
1 yılı aşkın süredir kartı kullanıyorum. Son zamanlarda ekran kartımın performansını düştüğünü fark ettim. FurMark testlerimi yaptığımda 1350 MHz değerlerinden yükseğe çıkmadığını fark ettim. Ve ekran kartımın üzerinde bulunun Switch'i sağa tarafa çektikten sonra bilgisayarı tekrar açtığımda belli süre sonra siyah ekran geliyor. Fare ve klavye ışıkları sönüyor ama sistemim çalışıyor. Ne gibi bir sıkıntı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin sorun ondan kaynaklıdır diyebilir miyiz ?
Tabii ki diyemeyiz ancak başıma gelen olaya çok yakın. Öncelikle bu kart çok ısınıyor ve bu kartın ömrünü düşürüyor. Siyah ekran konusunda ise bundan 2 ay önce ekran kartıma yanlış BIOS yükledim ve dediğiniz gibi siyah ekranda kaldı. Çözüm ise diğer BIOS'a geçip yanlış yüklenilen BIOS'a orijinal BIOS yüklemek.

Tabii ki diyemeyiz ancak başıma gelen olaya çok yakın. Öncelikle bu kart çok ısınıyor ve bu kartın ömrünü düşürüyor. Siyah ekran konusunda ise bundan 2 ay önce ekran kartıma yanlış BIOS yükledim ve dediğiniz gibi siyah ekranda kaldı. Çözüm ise diğer BIOS'a geçip yanlış yüklenilen BIOS'a orijinal BIOS yüklemek.
Orijinal bios yükleme işlemi nasıl yapılıyor ve riskleri nelerdir?
Ama sorun o switchi sağa doğru çevirince yani Performans moduna alınca çıkıyor. sol tarafta yani silent moddayken bir sorun yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı