RX590 ve R5 2600/X sistem toplama

• Konuyu başlatan Saedox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 101
  • Görüntüleme 4.334
Rx590 için incehesapla, itopyayla sorun yaşayan insanlar da dolu hocam her firma cebinden para çıkmaması için uğraşıyor sinerjiye özel değil dediğim gibi.
Anlatamadığım veya anlayamadığınız nokta o hata yapıyorsa buda mı böyle yapmalı yaptıkları kul hakkı değil mi? İlla sorunlarımızı şiddetlemi çözelim. Firma benle daga geçiyor al alabiliyorsun der gibi.

Senin kararın umarım benim gibi sorun yaşıyıp forum forum konu açıp isyan etmezsin benim hakkımı yediler yemeyede devam ediyorlar.
Şöyle bir şey var. Bunu satan firma İtopya, Teknobiyotik, İncehesap, İnventus ne olursa olsun aynı sorunun çıkma ihtimali var. Ve arayacak olsam başka bir siteden de 1000 tane konu bulurum "bulaşmayın, almayın" başlığı altında. Yani demem o ki bunu başka bir firmadan alsam bile ben bir şey olursa aynı sorunu yaşayacağıma %100 eminim. Uyarıların için teşekkür ederim ama benim arkadaşım neon modelinden 2 ay önce hazır sistem aldı müşteri hizmetlerinin kafasını yemesine rağmen çok yardımcı oldular. Böyle bir sorunda yaşamadı. 🙏🏿 🙏🏿

İncehesap, itopya gibi siteler de problem yaratırken ürünlerin gerçek fiyatını sadece elde kalanları satmak için hazırladıkları hazır sistemlerde gösteriyorlar, sinerji'de nerdeyse her şey piyasanın altında satılıyor. Hepsinde aynı sorunu yaşama ihtimali aynıyken fiyat düşük olan yerden tercih etmek mantıklı olan.

Sorun yaşadığınız siteyi önermemeniz gayet doğal diğer siteler ile ilgili de bir problem yaşasaydınız şimdi aynı şeyleri ona söylüyordunuz ama siz burdan yaşadıysanız diğerlerinden de yaşayan yığınla insan var. Hakkınızı alın tabii ona bir şey diyen yok.

Beni ilgilendirmiyor alabilirsin sadece göz göre göre yaptıkları müstehak demeye getiriyorsun Herneyse bu konuya son mesajım. Yarın icraya verip paramı söke söke alacağım bu kan emicilerden.
Kardeşim sana geçmiş olsun inşallah alırsın paranı. Hiçbir kimse buna müstehak demez sadece dediği oyunun kuralı bu 😁

Ben yaptıklarının müstahak olduğunu söylemiyorum diğerleri de aynı şeyi yapıyor diyorum benim yapabileceğim bir şey yok ben süper güç müyüm adamlara kanun uygulayıp müşteri hizmetlerini daha iyi yapmalarını sağlıyım. Böyle şeyler olmasının tek sebebi yargının, insan haklarının adam gibi işlememesi ülkede.
Neyse @Saedox hocam hayırlı olsun sisteme karar verdiğinize göre daha konuya ileti atmanın anlamı yok, güle güle kullanın. Aldıktan sonra bir inceleme konunuzu beklerim, sevgiler.

i5 9400F ölü soket, 2600X de hız aşırtılmış 2600, hatta 1600B2.
Ölü soket dediğin i9 9900K'ya kadar destek veriyor. Hız aşırtılmış 2600'ün ise 12 sanal çekirdeği var. Gidip de 6C/6T 3500X alacağına 6C/6T i5 9400F alıp çok daha fazla performans alır.
Millet hâla Intel'in 2014 yılında çıkarttığı işlemcileri kullanıyor. Ölü soketmiş😒

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı