RX590 ve R5 2600/X sistem toplama

• Konuyu başlatan Saedox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 101
  • Görüntüleme 4.334
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burda gördüğüm üzere kasa güzele benziyor, fanlar da öyle. Fanların rgbsi anakart üzerinden ayarlanıyor mu pek bir bilgi vermemiş. Kasanın üstünde rgb tuşu var ve bununla mod ve renk değiştiriyor anladığım kadarıyla, tabi büyük ihtimalle o kontrolcüden rgb soketini çıkartıp anakarttaki rgb soketine takarsanız Gigabyte'ın programı ile kontrol edilebilir diye düşünüyorum. Sistem güzel şimdiden hayırlı olsun.
Sinerji.gen' e de ayrı bir sempatim var bence diğer sitelerden bir tık öndeler her konuda.

Sinerji ile tanışmadan önce Teknobiyotik üzerinden alma taraftarıydım fakat ne kadar markası kötü olan ürün varsa birleştiriyorlar gibi hissettirmeye başladı. O yüzden sinerji şu anlık favori site ve Teşekkür ederim.

Sinerji'den alma lütfen. Ürünü aldın diyelim benim gibi problem yaşarsan ne yapıcaksın? Firma THH kararını dahi uygulamıyor arkadaşım. Bundan benim bi kazancım yok sadece benim gibi mağdur olma diye yazıyorum. Forumda çok fazla şikayet konusu var.

Son düzenleme:
AMD kartın garantisiyle nerden alırsanız alın herkes aynı durumu yaşıyor, sinerjiyle ilgili değil.
Ayrıca 2018'de yaşanmış olayları atmanız saçma.

Son düzenleme:
Sinerji'den alma lütfen. Ürünü aldın diyelim benim gibi problem yaşarsan ne yapıcaksın? Firma THH kararını dahi uygulamıyor arkadaşım. Bundan benim bi kazancım yok sadece benim gibi mağdur olma diye yazıyorum. Forumda çok fazla şikayet konusu var.

[/QUOTE]

Dostum 2019'da sadece sen sorun yaşamışsın galiba.. Diğer konular 2018 de yaşanmış olaylar ve senin olayında da Sinerjinin yapacağı hiç bir şey yok aldığın ekran kartı sorunlu zaten.

Dostum 2019'da sadece sen sorun yaşamışsın galiba.. Diğer konular 2018 de yaşanmış olaylar ve senin olayında da Sinerjinin yapacağı hiç bir şey yok aldığın ekran kartı sorunlu zaten.
Kardeşim THH kararına göre bana paramı vermeleri gerekiyor anlıyormusun ben servisten bu sistemi almadım. Sorunumu çözemiyorlarsa paramı versinler. Utanmadan beni avukatlarıyla bilmemneyle keklemeye çalışıyorlar. Sana gelip THH yanlış karat vermiş bak bu iş uzun sürer sen zararlı çıkarsın diye kibar dille tehdit edilsen hoşuna gider mi? Biraz empati yapın.

Valla ben oradan toplayacağım sistemi, başka siteler gibi hazır sistemin içinde elde kalmış ürünleri koyup kakalamaya çalışmıyorlar. Bu arkadaşın alacağı sistemde de problem yaratacak parça yok bir sorun yaşamaz. Size geçmiş olsun, ben de JBL servisine kulaklığımı yolladım hiç bir sorun yok diyip göndermeleri bir tarafa, kulaklığın pedini yırtıp gönderdiler.

Valla ben oradan toplayacağım sistemi, başka siteler gibi hazır sistemin içinde elde kalmış ürünleri koyup kakalamaya çalışmıyorlar. Bu arkadaşın alacağı sistemde de problem yaratacak parça yok bir sorun yaşamaz. Size geçmiş olsun, ben de JBL servisine kulaklığımı yolladım hiç bir sorun yok diyip göndermeleri bir tarafa, kulaklığın pedini yırtıp gönderdiler.
Senin kararın umarım benim gibi sorun yaşıyıp forum forum konu açıp isyan etmezsin benim hakkımı yediler yemeyede devam ediyorlar. Ayrıca her üründe problem olabilir markaya kaliteye göre yorumlamamak gerek.

Rx590 için incehesapla, itopyayla sorun yaşayan insanlar da dolu hocam her firma cebinden para çıkmaması için uğraşıyor sinerjiye özel değil dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı