RX590 VS GTX 1060

Tamam hocam. Asus ROG STRİX GTX 1060 alın ama kasaniza ne yaparsanız yapın bu 1070 performanslarını yakalayamayacaktır.
Hocam kesinlikle GTX 1060'dan uzak durun RX 590 alabiliyorken. Donanım Arşivi kanalında da karşılaştırması var. Tabi alınabiliyorken 1070 almak en mantıklısı ama önce bir kullananların yorumlarını oku. Güvenemezsen 590 al.

Tamam hocam. Asus ROG STRİX GTX 1060 alın ama kasaniza ne yaparsanız yapın bu 1070 performanslarını yakalayamayacaktır.
dediniz diye biraz inceledim iyi bir ekran kartına benziyor açıkçası . teknobiyotikin 5 8400 ve bu 1070 li inceleme videosu vardı ve istedigim değerler yakalanmış gibiydi. tavsiyeniz için teşekkürler

Arkadaşların böyle saçma bir kıyaslamayı nasıl yapabiliyorlar şaşırıyorum. Rx580 dahi 1060 ı ezip geçiyorken, 1060 ın 590 dan iyi olduğunu söylemek nasıl bir kafadır anlamak zor. Kısa bir süre içinde directx 11 diye birşey kalmayacak. Nvidia Geforce kartlarda directx 11 den 12 geçişin de performans artışı olmuyor, fakat Amd ekran kartlarında 15-30 fps arası bir artış var. Youtube da oyun testlerini izlerken directx 12 ile yapılan testleri izlemenizi tavsiye ediyorum. Tekrar söylüyorum Rx580 8Gb, Gtx1060 6 Gb ekran kartını directx 12 de ezer. 590 ı konuşmaya gerek yok.

Ben şahsen Asus ve Msi dışında ki markalara hiç güvenmiyorum.

Asus ve msi çok iyi tabiki ama Zotac Galax Evga markaları da çok başarılı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı