En uygun olan. Tam bütçen ve sistemin nedir? 6500XT yerine belki başka bir şey de alabilirsin.Selam arkadaşlar, uzun süre düşündükten sonra bütçe ve kuru göz önünde bulundurarak RX 6500 XT almaya karar verdim. Size sorum, aşağıdaki markalardan hangisini almak mantıklı?
ASUS.
Gigabyte.
MSI.
Sapphire.
Anakart : gigabyte a320m s2hEn uygun olan. Tam bütçen ve sistemin nedir? 6500XT yerine belki başka bir şey de alabilirsin.
Bu bütçeye RX6600 / 6700 önereceğim. Bu bütçede bu kartların üstü sorun yapacaktır.Anakart : gigabyte a320m s2h
Power 650w 80 plus
Ram 16
Ekran karti: --------
İslemci R5 3600
Not;7.500 bütce,öneriniz sisteme dar boğaz yaşatmicak power iyi beslicek olursa iyi olur.
O kadar bütcem yok :/ hangi markayı önerirsiniz acabaBu bütçeye RX6600 / 6700 önereceğim. Bu bütçede bu kartların üstü sorun yapacaktır.
İkinci elden bahsettim. İkinci el 6600'ler 5000 lira civarı.O kadar bütcem yok :/ hangi markayı önerirsiniz acaba
2.ci el almam usta çok fazla sorunla karşilastim.İkinci elden bahsettim. İkinci el 6600'ler 5000 lira civarı.
O kadar bütçem yok :/ hangi markayı önerirsiniz acaba
2.ci el almam usta çok fazla sorunla karşilastim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.